Interviews met inspirerende vrouwelijke vastgoedbeleggers

Karvan & Ingrid
Interviews
Janneke

Interview met ‘woning-flippers’ Ingrid & Karvan

16 juni 2020 – Dit power-koppel zijn we per toeval tegen gekomen in ons vastgoednetwerk en mee in gesprek geraakt. Een stel dat een BV heeft opgestart om zodoende ieder jaar meerdere woningen te kunnen flippen. Hiernaast zijn ze ook nog een eigen aannemersbedrijf begonnen.

Read More »
Saskia Bussink
Interviews
Janneke

Interview met vastgoedbelegger Saskia Bussink

7 mei 2020 – Regelmatig een interview met een vastgoedbelegger! Deze keer met Saskia Bussink. Een vrouwelijke (vastgoed-)belegger die vertelt hoe zij haar weg richting financiële onafhankelijkheid heeft bewandeld.

Read More »
Interview vastgoedvrouw
Gastblogs
Janneke

Gastblog vrouwelijke vastgoedbelegger

5 apr 2020 – Een slak met een huisje op zijn rug als symbool voor ‘altijd veilig je huis bij je hebben’ is niets voor mij. Het is te traag, je draagt je huis als last met je mee en het laat ook nog eens een slijmerig spoor na. Nee, ik wilde een huis hebben dat alles kon: van vorm veranderen, vliegen, rijden, varen, neerstrijken op mooie plekken.

Read More »
Interview vastgoed lady
Interviews
Janneke

Interview met vrouwelijke vastgoedbelegger

24 mrt 2020 – Ongelooflijk trots ben ik – dat ik dit enorm bijzondere verhaal van deze bewonderenswaardige vrouwelijke vastgoedbelegger mag publiceren om jou te inspireren. Zij is toch wel hét bewijs van hoe krachtig doorzettingsvermogen en mindset is om te komen waar je wilt zijn – no matter where you come from!

Read More »