fbpx

Gepubliceerd op: 13 november 2023

Het Rowan Nijboer Lidmaatschap: Leer beleggen en krijg exclusieve toegang tot zijn portefeuille

Wie is Rowan Nijboer en waar kennen financieel Vrije Vrouw en vent hem van?

Rowan Nijboer is een hele bekende naam in de financiële wereld, zo weten financieel Vrije Vrouw en vent. Benieuwd naar zijn training, podcasts, en boek? Dat waren wij zelf ook waarop we zijn training volgden en een heel aantal van zijn fantastische podcast luisterden. Lees verder!

Note: op deze site staan partnerlinks waarover ik een kleine commissie verdien.

Certificaat Rowan Nijboer
Het certificaat dat wij na onze training kregen

Blog over de training van Rowan Nijboer

Rowan Nijboer, een erkende beleggingsexpert, biedt gedetailleerde trainingen aan over beleggen en financiën. De nadruk ligt op praktische en haalbare strategieën, specifiek ontworpen om ook beginners vanaf elk niveau te helpen.

Rowan schrijft o.a. op zijn website blogberichten en onthult hierin nieuwe inzichten, analyseert trends en geeft waardevolle tips om je beleggingsportfolio te verbeteren. 

Zelf volgende wij op 6 juni 2020 een training bij Rowan. Hierover schreven we eerder het blog Aandelen selecteren als een Pro

Podcasts en liveshows met Rowan Nijboer

Rowan Nijboer heeft een eigen zeer populaire podcasts waarvan hij er inmiddels meer dan 170 heeft gemaakt. Ook treed hij op in liveshows waarin hij zich uitspreekt over actuele financiële kwesties en beleggingstrends.

In de sessies deelt hij kennis over de nieuwste ontwikkelingen op de de beurs en soms ook over onderwerpen daar buiten. Zijn aanpak is altijd duidelijk, direct en zonder moeilijke taal, waardoor de inhoud toegankelijker is. 

Deze podcasts en liveshows vormen een waardevolle kijk op het Rowan Nijboer Lidmaatschap waarin je bij de hand wordt genomen om nog dieper in te gaan op het beleggen en jouw eigen portefeuille. Het geeft leden een dieper inzicht in hoe ze hun financiële doelen zouden kunnen bereiken.

Bekijk deze oude kijk op de week van Rowan

Boek van Rowan Nijboer

Rowan Nijboer heeft het boek Aandelen selecteren als een Pro geschreven dat een essentiële gids kan zijn voor iedereen die de wereld van beleggen wil betreden. In zijn boek deelt hij zijn rijke ervaring en strategieën over investeren die ook kunnen helpen meer financiële vrijheid of zekerheid te bereiken.

Het boek is praktisch en zorgt  dat je complexe financiële concepten op eenvoudige en begrijpelijke manier leert kennen en gebruiken. Of je nu nieuw bent in het beleggen of al ervaring hebt, dit boek biedt waardevolle inzichten en praktische tips.

Leuke feitje: Rowan heeft ook enorm waardevolle tips met ons uigewisseld voor het uitbrengen van ons eigen boek Financieel Vrij

Introductie lidmaatschap Rowan Nijboer

Wil je leren beleggen op de beurs, maar weet je niet waar je moet beginnen? Het blijkt dat veel nieuwe beleggers worstelen met het vinden van betrouwbare informatie en advies. In deze blogpost introduceren we “Het Rowan Nijboer Lidmaatschap”, een platform dat exclusieve toegang biedt tot financiële analyses, updates en trainingen. Alles om je te helpen bij het beleggen.

Wat is het Rowan Nijboer Lidmaatschap?

Het Rowan Nijboer Lidmaatschap geeft jou exclusieve toegang tot analyses, updates en trainingen over beleggen en financiën die Rowan heeft ontwikkeld. Je kunt zelfs de volledige aandelenportefeuille van Rowan live volgen en lid worden van zijn enthousiaste community.

Exclusieve toegang tot analyses en updates

Met het Rowan Nijboer Lidmaatschap krijg je exclusieve toegang tot diepgaande analyses en updates. Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de beleggingswereld en ontvangt waardevolle inzichten.

Hierdoor kun je profiteren van de kennis en expertise van Rowan Nijboer om betere beleggingsbeslissingen te nemen. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, de analyses en updates zullen je helpen je beleggingsvaardigheden te verbeteren en je kansen op succes te vergroten.

Trainingen over beleggen en financiën

Beleggingsvaardigheden verbeteren met de trainingen over beleggen en financiën. Leer slimmere investeringsbeslissingen te nemen en maximaliseer je winstpotentieel. Ontdek waardevolle tips en de technieken van de expert op het gebied van beleggen.

In deze trainingen kan je deelnemen aan interactieve sessies en krijg je toegang tot exclusief materiaal dat helpt bij het begrijpen van complexe concepten die beleggen op de beurs nu eenmaal zijn. 

Volg Rowan's aandelenportefeuille

Ontdek welke aandelen Rowan Nijboer in zijn portefeuille heeft en volg zijn transacties op de voet. Als lid van het Rowan Nijboer Lidmaatschap krijg je exclusieve toegang tot zijn aandelenportefeuille.

Dit geeft je waardevolle inzichten die ook kunnen helpen bij het nemen van beslissingen over jouw eigen beleggingen. Je kunt zien welke aandelen hij koopt, verkoopt en houdt met een diepe analyse. Met deze combinatie aan informatie kan je profiteren van zijn expertise en strategieën.

Het volgen van Rowan’s aandelenportefeuille is een uitstekende manier om zelf te leren van een ervaren belegger en je eigen beleggingskennis verder te ontwikkelen.

Toegang tot de leden community

Als lid van het Rowan Nijboer Lidmaatschap krijg je toegang tot de leden community. Hier kun je in contact komen met andere leden die ook bezig zijn met beleggen en financiële vrijheid nastreven.

Ervaringen delen, vragen stellen, en van elkaar leren is super leuk in je reis naar vrijheid. Samen elkaar ondersteunen en motiveren op een beleggingsreis maakt dat je sneller leert dan alleen. In de community vind je waardevolle discussies, tips en advies van zowel Rowan Nijboer als andere ervaren beleggers.

Een community is een plek waar je je kunt omringen met gelijkgestemde mensen die streven naar financiële en persoonlijke groei.

Voordelen van het lidmaatschap

 • Leer beleggen van een expert.
 • Toegang tot live sessies.
 • Gratis proefperiode van 1 maand.
 • Volg Rowan Nijboer zijn aandelenportefeuille​

Leer beleggen van een expert

Leer beleggen van een expert met het Rowan Nijboer Lidmaatschap. Er is heel veel werk van Rowan te lezen en beluisteren om een indruk te krijgen van zijn kennis.

Als lid krijg je toegang tot al zijn waardevolle trainingen over beleggen en financiën. Rowan Nijboer deelt zijn beleggingskennis en strategieën en kennen wij als iemand die heel enthousiast is een ander te helpen leren en groeien op het gebied van beleggen.

De toegang tot analyses en updates zorgt dat je op de hoogte bent van belangrijke gebeurtenissen en ontwikkelingen. 

Toegang tot live sessies

Krijg toegang tot live sessies waarin je rechtstreeks leert van Rowan Nijboer zelf. Tijdens deze sessies deelt hij zijn beleggingskennis en geeft hij waardevolle tips en inzichten.

Je kunt vragen stellen en direct antwoord krijgen. Dit is een unieke kans om te leren van een expert op het gebied van beleggen en financiën. Mis het niet!

Volg Rowan Nijboer zijn aandelenportefeuille​

Ontdek Rowan zijn beleggingsstrategie en portefeuille. Met slechts een paar jaarlijkse transacties (iets dat wij als een bijzonder positief strategie beschouwen) en een portefeuille van 10-12 posities, elk grondig onderzocht gedurende minstens 100 uur, behaalde Rowan een gemiddeld rendement van 13.3% over 12 jaar. Als lid krijg je toegang tot:

 • zijn Live Dashboard: Bekijk zijn portefeuille met alle bedrijven, wegingen, transacties, en meer, altijd beschikbaar.
 • Portefeuille Updates: Zo blijf je op de hoogte van de kwartaalcijfers en belangrijke gebeurtenissen binnen Rowan zijn portefeuille.
 • Transactiemeldingen: Ontvang meldingen bij elke koop, verkoop en bijkoop, zodat je geen transactie mist.”

Het feit dat er slechts 10 tot 12 posities worden bezet maakt dat je met de analyses de diepte in kan en ook dat het overzicht niet uit het oog verloren raakt. 

Gratis proefperiode van 1 maand

Je kunt het Rowan Nijboer Lidmaatschap uitproberen met een gratis proefperiode van 1 maand. Dit geeft de kans om te ontdekken hoe het lidmaatschap jou zal helpen bij het leren beleggen en het krijgen van exclusieve toegang tot analyses en updates.

Tijdens deze proefperiode kun je profiteren van alle voordelen en leer je beleggen van een expert. Neem deel aan live sessies, volg Rowan’s aandelenportefeuille en krijg toegang tot de leden community.

Het is een geweldige kans om jouw beleggingskennis te vergroten en te profiteren van waardevolle informatie.

Veel gestelden vragen van beleggers

 1. Hoe begin je met aandelen?
 2. Welke aandelen kopen als beginner?
 3. Kan je rijk worden van beleggen in aandelen?
 4. Hoe moeilijk is beleggen?
 5. Wat zijn de beste aandelen voor 2024?

1. Hoe begin je met aandelen?

Hoewel we in het dagelijks leven nogal fan zijn van het principe “start before you are ready”, zouden we dat met het selecteren en beleggen in aandelen niet adviseren.

Bij het handelen in aandelen komt behoorlijk wat kennis kijken. Om winstgevend te zijn, is het essentieel om te beschikken over een goede lange termijn strategie.

Mocht je toch willen beginnen met het verhandelen van losse aandelen in plaats van bijvoorbeeld ETF’s, focus je dan op grote bedrijven die al lange tijd goede resultaten laten zien. Onderzoek welke factoren deze bedrijven tot zo’n succes maken.

Verdiep je hierin door boeken te lezen of, je raadt het al, door het volgen van een cursus.

2. Welke aandelen kopen als beginner?

Als beginner is het belangrijk om te beginnen met aandelen die minder risico met zich meebrengen. Kies dus voor bekende en stabiele bedrijven waar je vertrouwen in hebt. Het is ook verstandig om spreiding toe te passen, wat betekent dat je je geld spreidt over verschillende aandelen in verschillende sectoren.

Dit helpt om eventuele verliezen te beperken. Een andere tip is om te investeren in ETF’s (Exchange-Traded Funds), omdat deze een brede diversificatie bieden en minder risicovol zijn dan individuele aandelen.

3. Kan je rijk worden van beleggen in aandelen?

Ja, het is mogelijk om rijk te worden door te beleggen in aandelen. Door slimme investeringen en het opbouwen van een goed presterende aandelenportefeuille, kun je jouw vermogen aanzienlijk vergroten.

Maar het is belangrijk om te onthouden dat iedere vorm van beleggen gepaard gaat met risico’s en dat er geen garantie is op succes. Aandelen vergen sowies veelal kennis, onderzoek en geduld om winstgevend te zijn.

4. Hoe moeilijk is beleggen?

Beleggen is in het begin moeilijk. Met de juiste kennis en begeleiding kan iedereen leren beleggen. Het Rowan Nijboer Lidmaatschap biedt toegang tot trainingen over beleggen en financiën, waarmee je stap voor stap leert hoe je succesvol kunt beleggen.

Je krijgt bovendien inzicht in de aandelenportefeuille van Rowan Nijboer en heb je toegang tot een levendige leden community waar je ervaringen kunt delen en vragen kunt stellen.

Dus, voel je niet onzeker! Ondanks de uitdagingen, is beleggen met het juiste lidmaatschap toegankelijk voor iedereen. Hierdoor zal het ook nog erg leuk worden. 

5. Wat zijn de beste aandelen voor 2024?

Markttrends zijn vaak lastig te voorspellen. Een precies antwoord geven kan neigen naar gokken.

Wij geloven dat grondig onderzoek naar bedrijven belangrijker is, en het bepalen van de waardering waarbij je bereid bent ze te kopen.

Stel een lijst van bedrijven die je aan de hand van jouw analyse wil kopen en wacht geduldig tot ze de waarde bereiken die jij koopwaardig acht. 

Blijf kritisch naar je onderzoek kijken zonder emotioneel te worden of te veel te hechten aan je analyse. Grijp toe als, zoals beleggers zeggen, ‘het bloed door de straten stroomt’ en het bedrijf dus laag gewaardeerd is. 

Conclusie

Ontdek jij ook het Rowan Nijboer Lidmaatschap en leer beleggen van een expert. Krijg exclusieve toegang tot analyses en updates, volg Rowan’s aandelenportefeuille en word onderdeel van de leden community.

Het beste moment te starten met investeren is altijd nu, zeker als dit investeren in jezelf is! 

Blogs
Janneke van den Brink

De beste 5 boeken over persoonlijke financiën die je móét lezen

Ontdek de top 5 boeken die een transformatie kunnen teweegbrengen in je financiële leven. Dit blog onthult de meest diverse en waardevolle boeken over persoonlijke financiën die je niet mag missen. Leer van experts en neem de controle over je geldzaken met deze must-read boeken zoals Financieel Vrij.

Read More »
Blogs
Janneke van den Brink

Vind Vrijheid en Zelfregie met Tanja Noteborn: Jouw Gids in Ademcoaching

Ontdek de kracht van ademcoaching met onze vrinedin Tanja Noteborn: Haal diep adem en transformeer je leven. In dit artikel vertellen we je over de impact van ademcoaching (ook op ons) door de deskundige begeleiding van Tanja Noteborn. Ontdek hoe bewust ademen kan helpen stress te verminderen, meer energie te krijgen en innerlijke rust te vinden. Leer over de holistische benadering van ademcoaching en de positieve veranderingen die het kan brengen in je welzijn en levenskwaliteit.

Read More »

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis liveshow - Jouw waar(den) leren verkopen met sales specialist Andy de closer

Ontdek en benut jouw kwaliteiten, vergroot jouw waarde voor anderen en leer deals te sluiten die jouw leven veranderen.

Sales kwaliteiten zijn niet alleen van groot belang als je een bedrijf hebt of voor een bedrijf werkt waar je producten of diensten moet verkopen.

Het vermogen om de behoeften van anderen te begrijpen en de waarde die jij kunt bieden met jouw talenten op waarde te schatten, is iets wat je in alle mogelijke situaties in jouw leven wilt kunnen toepassen. 

Meld je hieronder aan:

Uitleg Liveshow Kopieren

Wil je een vrijer leven en investeren in Spaans vastgoed, maar weet je niet waar te beginnen? Your Destinations begeleidt je graag als gecertificeerde vastgoedcoach in Spanje voor de lange termijn. Zij helpen je bij elke stap in het selectie-, aankoop- en verhuurproces, zodat je een veilige investering kunt doen met een maximaal rendement uit waardestijging en huurinkomsten!

Meld je hieronder aan: