fbpx

Gepubliceerd op: 13 november 2023

Interview met Nikki Koppedraaier: Eenvoudig vakantiewoningen screenen met BNBverhuur

In een recent interview onthulde Nikki Koppedraaier, oprichter van BNBverhuur, zijn beproefde methoden om eenvoudig vakantiewoningen te screenen. In de video biedt hij een uitleg over hoe je vastgoed in het buitenland kunt vinden, de bezettingsgraad en huurprijzen inzichtelijk maakt, een rendementsberekening uitvoert, en deze vergelijkt met prijzen van vergelijkbare woningen. Hiermee kun je een goede aankoopstrategie bepalen, al dan niet geholpen door de training die hij aanbiedt.

Zie hieronder het hele interview met Nikki of lees verder.

Hulp bij investeren in een vakantie / tweede woning en recreatief verhuren in Nederland en het buitenland, zodat jij meer vrijheid in je leven kan creëren.

Vastgoed vinden en analyseren

Nikki deelt in het interview enkele van zijn strategieën voor het vinden van vastgoed in het buitenland. Hij benadrukt het belang van een grondige marktanalyse om de bezettingsgraad en huurprijzen te begrijpen. “Het is cruciaal om te weten wat de markt doet en welk onderdeel van de markt je wil onderzoeken zodat je alleen focust op dat wat voor jouw woning en doelgroep van toepassing is,” zegt Nikki. “Dit geeft je de mogelijkheid om een specifieke rendementsberekening uit te voeren en te vergelijken met vergelijkbare woningen. Op deze manier kun je een weloverwogen beslissing maken.”

Nikki maakt naast zijn eigen onderzoek ook gebruik van een uitgebreide tool die hij wereld wijd kan toepassen. 

Rendementsberekening en aankoopstrategie

Een van de kernpunten van het interview is het uitvoeren van een rendementsberekening. Nikki legt in een voorbeeld uit dat je binnen zijn training de inkomsten en uitgaven in kaart brengt om het potentiële rendement te berekenen. “Het is niet alleen belangrijk om te weten wat je inkomsten zullen zijn, maar ook om de kosten goed te begrijpen,” vertelt hij. “Vergelijk dit vervolgens met andere woningen om je aankoopstrategie te bepalen. Zijn training helpt je stap voor stap door dit proces.”

Meer tijd en financiële vrijheid door verhuur

Het interview duikt ook in Nikki’s persoonlijke verhaal. Hij vertelt hoe Duitsers ervoor zorgden dat hij meer tijd en financiële vrijheid met zijn ouders kon ervaren.

Al in zijn jeugd verhuurde zijn ouders naast hun baan ook vastgoed aan Duitse toeristen in hun toeristische Noord Hollandse dorpje Egmond. 

“Door mijn woning te verhuren terwijl ik op missie was toen ik bij defensie werkte, kon ik ook zelf extra inkomsten genereren,” zegt Nikki. “Dit gaf mij weer de financiële ruimte om meer tijd met mijn gezin door te gaan brengen.”

Dubbele toelagen tijdens zijn baan bij het Korps mariniers

Nikki legt uit hoe hij tijdens zijn tijd bij het Korps mariniers dubbele toelagen verdiende door zijn woning te verhuren. “Elke keer als ik op missie was, verhuurde ik mijn woning. Hierdoor verdiende ik niet alleen mijn salaris, maar ook extra huurinkomsten.”

Het Vastgoed Beheerbedrijf en samenwerking met Priscilla

Samen met zijn vrouw Priscilla, die hij via Tinder ontmoette, startte Nikki een vastgoed beheerbedrijf. “Onder andere onze passie voor reizen en vastgoed bracht ons samen. We besloten om onze kennis en ervaring te delen door eerst vanuit ons eigen en later ook vanuit dat van vrienden en bekende een een beheerbedrijf op te zetten,” vertelt Nikki. Dit is heel groot geworden en gaf ons een bak aan ervaring. 

Inspiratie voor BnB verhuur coaching

Nikki’s passie voor reizen inspireerde hem om een BnB verhuur coaching bedrijf te starten. “Reizen, beheer en vastgoed heeft ons veel gebracht en laten leren en we wilden anderen helpen om dezelfde vrijheid en financiële onafhankelijkheid te laten ervaren,” zegt hij. “We wilden in eerste aanleg onze collega’s en vrienden inspireren om passieve inkomsten op te bouwen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een geweldig bedrijf.”

Wie profiteert van de verhuurcursus?

De verhuurcursus is ontworpen voor iedereen. Maar onder de klanten ziet Nikki veel ondernemers en jonge stelletjes die hun financiële situatie willen verbeteren door passieve inkomsten. “Onze training is ideaal voor iedereen die wil leren hoe je vastgoed rendabel kunt verhuren, zowel in binnen- als buitenland,” legt Nikki uit.

Teaminrichting en rendabiliteit

Nikki deelt ook tips over het inrichten van een team om vastgoed zo rendabel en passief mogelijk te beheren. “Het is belangrijk om een goed team om je heen te hebben, vooral als je meerdere eigendommen beheert,” zegt hij.

Vakantiewoning inrichting en presentatie

Het interview biedt verder inzicht in het belang van de inrichting van je vakantiewoning en de wijze van aanbieden. “Een goede inrichting en presentatie kunnen het verschil maken in je verhuurresultaten en rendement,” zegt Nikki.

Handige nieuwe tool voor vastgoed analyse

Nikki bespreekt een handige tool die helpt bij het bepalen van de beste aankoopprijs, de werkelijke bezettingsgraad, en het uitsluiten van aanbieders die slechts enkele weken verhuren. “Deze tool biedt inzicht in welke periodes het beste zijn voor welke doelgroep en welke listings het meest rendabel zijn,” legt hij uit. “Het helpt je ook te verifiëren of je een verhuurvergunning kunt krijgen, waardoor je risico’s minimaliseert.”

Nikki laat tijdens het interview de werking van tool zien en verteld hoe hij en zijn team helpen om jouw gevonden woning te analyseren. 

Populaire en unieke vastgoedlocaties

Er is veel vraag naar vastgoed in Dubai, Spanje en Nederland, maar volgens Nikki werkt de tool overal ter wereld. “Ook locaties zoals Australië en Noorwegen bieden interessante mogelijkheden,” zegt hij.

Benieuwd hoe jij ook kunt beginnen met BnB verhuur en passieve inkomsten kunt genereren? Bekijk dan de training via deze link: BNBverhuurcursus.

Nikki’s expertise en passie bieden waardevolle inzichten voor iedereen die zijn financiële toekomst wil verbeteren door vastgoedverhuur.

Blogs
Janneke van den Brink

Op het randje van de afgrond… We must jump!

Ontdek hoe Jacco en ik streven naar financiële vrijheid door diversiteit in investeringen, van vastgoed tot Bitcoin. Lees over onze uitdagingen, successen en waarom we gekozen hebben voor een leven van creatief ondernemen.

Read More »

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uitleg Liveshow Kopieren

Wil je een vrijer leven en investeren in Spaans vastgoed, maar weet je niet waar te beginnen? Your Destinations begeleidt je graag als gecertificeerde vastgoedcoach in Spanje voor de lange termijn. Zij helpen je bij elke stap in het selectie-, aankoop- en verhuurproces, zodat je een veilige investering kunt doen met een maximaal rendement uit waardestijging en huurinkomsten!

Meld je hieronder aan: