fbpx

BESCHERM JE VERMOGEN TEGEN INFLATIE OF EEN CRISIS

Zorg dat jij over 5 jaar dezelfde (of zelfs meer) koopkracht hebt met de masterclass vermogensbescherming

Iedereen voelt dat er iets niet klopt..

Je herkent het vast als je aan de benzinepomp staat. De benzineprijzen stijgen razendsnel. Je rekent af bij de kassa en je moet nog meer afrekenen. Je betaalt je energiekosten en schrikt je een hoedje en gaat bijna iedere dag koud douchen. Allemaal door inflatie. Geld op de bank kost geld (negatieve rente). Maar hoe komt dat precies en wat doe je er tegen?

Boodschappen
Krantenkoppen

Zorg dat jij straks nog evenveel koopkracht hebt als nu

Alleen door te begrijpen hoe inflatie werkt, welke crisis eventueel op de loer ligt en hoe dat komt kun je ook leren nadenken over welke acties (eventuele investeringen) kunt doen om te zorgen dat jouw vermogen veilig is of zelfs meegroeit met de inflatie. Of in het ergste geval, dat je nog bij je geld kan in het geval van een crisis.

Geld over blijven houden voor dromen en leuke dingen

Zorg dat jij niet over 5 jaar je helemaal kapot moet werken, veel meer dan dat je nu doet om…

Minder op vakantie

Bekijk de masterclass met Elmer terug

Juni 2021 heeft Janneke vanuit vastgoedvrouwen een liveshow gehouden met Elmer over het crisisproof maken van je vermogen. Bekijk hier de liveshow van 1,5 uur terug om een idee te krijgen van de uitgebreide masterclass met nog veel meer waarde.

ONLINE MASTERCLASS: BESCHERMEN & HET CRISISPROOF MAKEN VAN JE VERMOGEN

Dé masterclass voor iedereen die beter wil begrijpen welke financiële gevaren er op de loer liggen en zich er tegen wil wapenen

icoon money mindset2

Stel jouw vermogen veilig

Kennis hoe je jouw vermogen beschermt tegen inflatie en een crisis.

icoon richtingen

Ontdek jouw opties

Inzicht hoe je op tijd kunt anticiperen op snel veranderende markten, inflatie en een crisis.

icoon doel behalen

Een succesvol plan

Kennis hoe je slimme (beleggings)keuzes maakt ipv constant achter de feiten aan te rennen

ALLE KENNIS VAN EEN UNIVERSITAIR FISCALIST

Ontmoet jouw docent: Elmer Hogervorst

Elmer Hogervorst (1965) is fiscaal jurist. Hij studeerde Nederlands recht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en fiscaal recht aan de Universiteit van Leiden. Hij is spreker, handelt op de valutamarkten, begeleidt vermogende particulieren en schreef samen met Eric Mecking ‘Geld, goud en zilver en Deflatie in aantocht’.

Ruim vóór 2008 kondigde hij een grote economische crisis aan. En ook nu waarschuwt Elmer voor een nóg grotere crisis.

Sinds 2005 houdt Elmer lezingen over de wereldeconomie, vermogensbescherming en kuddegedrag. Helpt bij de bescherming en het crisisproof maken van vermogen. En met het oog op een nóg grotere crisis in de periode tot 2020/2023 organiseert Elmer sinds 2016 masterclasses.

Elmer Hogervorst

Voorkom dat jij met 10% van jouw spaargeld de 75% aan failliete banken moet gaan redden!

Masterclass Elmer Hogervorst

ONLINE MASTERCLASS

Beschermen & het crisisproof maken van je vermogen

Alle kennis van Elmer Hogervorst en zijn LIVE masterclass dag nu gebundeld in een online masterclass bestaande uit 8 delen die jij kunt volgen op eigen tempo. 

Wapen je dankzij deze masterclass met kennis en een mindset die er voor zorgt dat jij begrijpt wat inflatie is en hoe jij hier jouw voordeel mee kunt doen. Leer hoe jij je vermogen kunt beschermen of zelfs sneller kunt laten groeien dan de stijging van inflatie. 

Zodat je straks over 5 jaar net zo vaak op vakantie kunt gaan of andere dromen achterna kunt gaan zonder dat je je niet nog meer kapot hoeft te werken, of het gevaar dat je geld op de bank is opgedroogd. 

Deze masterclass heeft mijn visie op het investeren en strategie over de groei van mijn vermogen ontzettend verrijkt. Elmer en Janneke lieten mij met een andere bril kijken naar mijn persoonlijke situatie. Ik had deze masterclass in deze tijd niet willen missen en vind het een must voor iedereen die vermogen aan het opbouwen is of van plan is om dat te gaan doen.

Bespaar jaarlijks minimaal €1500 dankzij deze masterclass (rekensom met bronnen!)

Met de kennis uit deze masterclass kun jij ieder jaar €1500 besparen. (disclaimer: mits je natuurlijk wel actie onderneemt aan de hand van de kennis die je krijgt)

Reken mee! Inflatie 7,6% (bron) – Stijging loon 2,2% (bron) = Daling koopkracht van 5,4%

Reken dat eens uit over een netto jaarsalaris van €30.000. Dan kom je op een daling in koopkracht van €1620. Als je ziet wat deze masterclass kost is dat een koopje tegenover het geld wat je jaarlijks kan blijven uitgeven aan leuke dingen. 

inflatie nederland
Rennen naar de pinautomaat

Leer de financiële gevaren van een crisis en zorg dat jij jouw vermogen hier tegen beschermt

Niemand had verwacht dat er een oorlog zou komen. Zo kan het ook zijn met een financiële crisis. In Rusland gaan ze er recht op af, is het rennen geblazen naar de pinautomaat en is de roebel amper wat waard. 

Leer dankzij deze masterclass vroegtijdig signalen te herkennen en zorg dat je voorbereid bent op een crisis, begrijpt wat de financiële risico’s zijn en jouw vermogen beschermt tegen een crisis.

Wat krijg je allemaal?

icoon online training

Online training

In 8 makkelijk te begrijpen modules krijg jij uitgelegd welke stappen jij moet ondernemen om jouw vermogen kunt beschermen tegen inflatie / een crisis. Of zelfs inzichten hoe jij hier je voordeel mee kunt doen.

icoon toegang

Onbeperkt toegang

Na aanschaf van dit programma krijg je een half jaar toegang tot de modules + toegang tot de FIRE Community met 2000+ gelijkgestemde.

Actie ondernemen of toch nog even wachten?

Het leven heeft een onbekende deadline. Elke dag die je zonder zingeving en geluk doorbrengt, is een dag verspilt. Je zal jezelf over een een paar jaar dankbaar zijn dat je nu bent begonnen met slimme keuzes maken. Die later zorgen dat je net zo veel van je leven kunt genieten (of zelfs meer) als nu in plaats van nog meer werken om hetzelfde bestedingspatroon als nu te behouden.

Benzineprijs

Dit is in mijn ogen een kans om actie te ondernemen. Ik heb de masterclass zelf gedaan en hierdoor tot een concreet stappenplan gekomen. Dit biedt rust. Hoge inflatie, hoge huizenprijzen en monetair systeem dat gaat veranderen. Velen zijn zich hier nu al bewust van, gelukkig.

Zet jouw eerste stap om jouw vermogen te beschermen

Uitspraak

Deze masterclass is gebaseerd op de LIVE masterclass dag van Elmer Hogervorst die normaliter € 847,- kost. Wees gerust, deze masterclass bevat ALLE informatie die je normaal ook op de LIVE dag zou opdoen.

Behoud jaarlijks €1.500,- of meer aan koopkracht dankzij deze kennis. Je investering in deze masterclass heb je dus binnen no-time terugverdiend. Mits je natuurlijk wel actie onderneemt!

15 dagen niet-goed-geld-terug-garantie

Ik sta achter de kwaliteit van mijn masterclasses. Investeer in jezelf zonder risico. De mindset die jou gaat brengen naar een toekomst zonder of minder financiële zorgen. Niet goed of denk je dat het allemaal lariekoek is? Dan krijg je zonder discussie je geld terug.

Veelgestelde vragen

Voor iedereen die graag beter wil begrijpen wat inflatie is en welke crisis er op de loer ligt. Welke financiële risico’s / gevaren dit meebrengt. Om zo hier je voordeel mee te doen ipv de nadelen te voelen.

Of je investeert of niet maakt niet uit. Ook als je nog geen vermogen hebt of bezig bent met vermogensopbouw is deze kennis relevanter dan ooit.

Voor mensen die het huidige systeem wel prima vinden en geen moeite hebben dat de levenskosten sneller stijgen dan hun salaris. Die denken dat het allemaal wel goed komt. Of het simpelweg prima vinden om meer uur te werken voor hetzelfde bestedingspatroon als nu.

Maar vraag je eens af. Jij (of je ouders) investeert wel in een opleiding maar waarom ben je gestopt met het investeren in jezelf en je kennis?

Je kunt direct starten! Je hebt onbeperkt toegang tot de online training en elk kwartaal kun je deelnemen aan een live Q&A.
Na het afronden van het betaalproces ontvang je een mailtje met jouw inloggegevens voor financieelvrijevrouw.nl. Je kunt gelijk inloggen en aan de slag gaan!

Zeker! Download in jouw appstore ‘Huddle’, dit is het platform van de masterclass en de Financieel Vrije Vrouw community. Je logt in met jouw uniek verkregen inlogcodes van Financieel Vrije Vrouw en dan ben je ready-to-go in de masterclass én actieve community!

Lees hier al onze recente blogs en interviews

Psychologie van de Marktcyclus

Ontdek de psychologie achter de marktcyclus in cryptovaluta en leer de verschillende stadia kennen die investeerders doormaken. Begrijp hoe emoties en economische factoren de markt beïnvloeden en leer waardevolle strategieën om succesvol te navigeren door de volatiliteit van de crypto-wereld.

Lees verder »

Gratis liveshow - Jouw waar(den) leren verkopen met sales specialist Andy de closer

Ontdek en benut jouw kwaliteiten, vergroot jouw waarde voor anderen en leer deals te sluiten die jouw leven veranderen.

Sales kwaliteiten zijn niet alleen van groot belang als je een bedrijf hebt of voor een bedrijf werkt waar je producten of diensten moet verkopen.

Het vermogen om de behoeften van anderen te begrijpen en de waarde die jij kunt bieden met jouw talenten op waarde te schatten, is iets wat je in alle mogelijke situaties in jouw leven wilt kunnen toepassen. 

Meld je hieronder aan:

Uitleg Liveshow Kopieren

Wil je een vrijer leven en investeren in Spaans vastgoed, maar weet je niet waar te beginnen? Your Destinations begeleidt je graag als gecertificeerde vastgoedcoach in Spanje voor de lange termijn. Zij helpen je bij elke stap in het selectie-, aankoop- en verhuurproces, zodat je een veilige investering kunt doen met een maximaal rendement uit waardestijging en huurinkomsten!

Meld je hieronder aan: