fbpx

De website voor IEDEREEN die financieel vrij wil worden

Jouw eigen financieel vrije toekomst creëren door te investeren in Garageboxen

Wij zijn bekend van:

jinek
Logo Het Financieele Dagblad
BWNL
Telegraaf
trends
icoon inzicht

Geen gezeik met huurders

Huurders bouwen geen rechten op.

icoon vrij

Vastgoed is steeds moeilijk te vinden

Een garagebox vind je nog wel

icoon droomtoekomst

Niet overboden worden

Een vaste prijs en duidelijk rendement.

Op de bank wordt jouw geld minder waard.

Het is nu de tijd om te gaan handelen en met deze belegging kan dat overzichtelijk en veilig. Je krijgt een tastbare belegging waar de vraag naar groeit. Is het moeilijk? Nee maar als je verder leest kan jij jezelf wel enorm veel tijd en geld besparen. 

rent 2 rent UK

Masterclass passief inkomen met het investeren in garageboxen

In deze video verteld expert Sandra Aagenborg jouw alles over hoe je een goed passief inkomen kan verdienen met het investeren in garageboxen. Het bekijken van deze video zal heel veel vragen beantwoorden. Ook die vragen waarvan jij je nu nog niet had bedacht dat je ze moet gaan stellen 😉

Goed voorbereid zijn om te kopen

Geen geld laten liggen of te veel betalen?

icoon money mindset2

De BTW

Weet jij hoe het zit?

icoon richtingen

Inflatie

Berekening van jouw rendement & inflatie

icoon doel behalen

De extra kosten

Kleine lettertjes en de VvE

de fundering vastgoedreview

Een garagebox is goed als start in het vastgoed of als spreiding

Investeren in Garageboxen is een goed manier om te starten, te spreiden en te bouwen aan je (vastgoed) portefeuille.

Zie de kansen en omzeil de fouten van een expert met jarenlange ervaring.

Sandra heeft jarenlange ervaring en alles dat er over garageboxen te vinden is al voor jou uitgezocht. Start met een kleine investering in jezelf en bespaar jezelf veel tijd en extra kosten. Om te weten wat je aan haar kan hebben hoef je allen de video hier boven maar te bekijken.

Sandra Aagenborg

10 video's met alles dat je moet weten

icoon online training

Hoe vind je de beste box?

Hoe winstgevende boxen te vinden, zoeken op Funda, diverse aankoop scenario's en de voor- en nadelen van bestaande boxen en nog heel veel meer

icoon toegang

Actief of passief verhuren

Risico's verkleinen, een goede huurder vinden, leegstand tegengaan, beveiliging, brandgevaar, criminaliteit voorkomen/

icoon q en a

Bereken het rendement

Alle kosten, alle BTW vraagstukken, de box3, de WOZ waarde, jouw rendement op eigen vermogen, maar ook alternatieve financieringsmogelijkheden.

Het beste moment om te starten is altijd NÚ

financiele vrijheid

De Cashflow Box

Videotraining voor vastgoedbeleggers met alle kennis die je nodig hebt om te starten met het beleggen in garageboxen.

Een compleet product waarmee je jouw investering zeker terug gaat verdienen.

 

Over Sandra

Wij kennen Sandra vanuit de bedrijfs Coaching bij Tibor (zie blog)

Sandra is een warme vrouw die altijd exact op de juiste momenten lijkt te weten wat belangrijk voor mensen is. Ze durft ook zichzelf altijd op te stellen en is een persoon waarvan wij blij zijn dat ze in ons netwerkt zit.

Sandra heeft via de garageboxen een wat andere vastgoed weg bewandeld dan wij en is daarom een mooie aanvulling op onze website

Sandra is psycholoog en heeft een eigen praktijk waarbij ze ook een online bedrijf runt. In haar werk ziet ze vaak hoe mensen vastlopen in de ratrace en daardoor burn-out krijgen.

Zelf is ze eigen baas geworden en werkt aan financiële vrijheid door o.a. te investeren in garageboxen. Met de Cashflow Box helpt ze ook jou daarmee graag verder op weg.

Sandra Aagenborg

Er zijn zoveel goede redenen om deze belegging toe te voegen aan je portefeuille. hij is tastbaar, crisisbestendig, overzichtelijk, passief en toegankelijk voor velen. Hoewel wij nog niet zijn gestart staat investeren in garageboxen hoog op ons wensenlijstje.

Inhoud De Cashflow Box

Let op
Een extra motivatie De Cashflow Box aan te schaffen:
Met de Cashflow Box bespaar je alleen al € 472,- per jaar doordat je ontdekt hoe je heel simpel zelf het financieel beheer kunt doen. Dit kost je slechts 30 seconden per maand en 2 minuten per kwartaal. Oók bij wanbetalers!

Investeer in jezelf zonder risico. Creëer de mindset die jou gaat brengen naar financiële vrijheid!

Veelgestelde vragen

Gebrek aan kennis is heel vermoeiend. Je blijft zoeken en denken en daardoor twijfelen. De één zegt dit, de ander dat.

Bekijk de video op deze webpagina. Lees ook haar interview over beleggen in garageboxen (al is die van een tijdje geleden).

Ga op zoek en bevraag een van haar studenten. Beoordeel haar in de video op deze website. Stel je vragen aan ons per mail en we leggen ze voor! (zie contactpagina)

Lees hier al onze blogs en interviews over vastgoed

Eenvoudig vakantiewoningen screenen met Nikki Koppedraaijer

**Interview met Nikkie Koppedraaier van BNBverhuur: Ontdek hoe je eenvoudig vakantiewoningen screent, vastgoed in het buitenland vindt, rendementsberekeningen uitvoert, en een succesvolle aankoopstrategie bepaalt. Leer hoe Nikkie dubbele toelagen verdiende tijdens zijn marechaussee-tijd en hoe zijn passie voor reizen leidde tot een bloeiend vastgoed beheerbedrijf en BnB verhuur coaching. Perfect voor ondernemers en jonge stelletjes die passieve inkomsten willen opbouwen. Bekijk de training via [deze link](https://checkout.bnbverhuurcursus.nl/r?id=gAnFLoCV).**

Lees verder »
Sandra Aagenborg

Interview met garageboxen belegger Sandra Aagenborg

8 december 2021 – Deze week vertelt Sandra Aagenborg over hoe ze van psycholoog naar belegger in garageboxen ging. Hoe kwam ze bij garageboxen, welk rendement kan je verwachten, wat zijn fouten waarvan ze geleerd heeft en hoe werkt het eigenlijk? Je leest het in dit interview.

Lees verder »

Uitleg Liveshow Kopieren

Wil je een vrijer leven en investeren in Spaans vastgoed, maar weet je niet waar te beginnen? Your Destinations begeleidt je graag als gecertificeerde vastgoedcoach in Spanje voor de lange termijn. Zij helpen je bij elke stap in het selectie-, aankoop- en verhuurproces, zodat je een veilige investering kunt doen met een maximaal rendement uit waardestijging en huurinkomsten!

Meld je hieronder aan: