fbpx

Een investeringsvorm voor IEDEREEN die financieel vrij wil worden

Financiele spreiding aanbrengen met crypto handelen

bekend van:

jinek
Logo Het Financieele Dagblad
Telegraaf
trends
icoon inzicht

Toegangkelijk

Zonder tussenkomst van een bank en extra transactiekosten betalingen doen

icoon vrij

Makkelijk

In 4 eenvoudige stappen crypto aan- en verkopen (zie video)

icoon droomtoekomst

Beschermen

Wordt niet massaal bijgedrukt en kan beschermen tegen inflatie

Jouw doel? Crypto Hodl of crypto handelen

Jouw geld loopt gevaar

Wil jij in deze tijd jouw volledig vermogen bij banken hebben staan? Lopen jouw traditionele beleggingen een gevaar? Wij denken dat een deel van je vermogen beleggen in crypto een goede bescherming kan vormen.

Crypto’s zijn digitale valuta’s (geld). Ze kunnen worden verhandeld en beleggers kunnen erop speculeren, net zoals bij andere traditionele valuta’s. Ze bestaan veelal nog buiten het toezicht van financiële instellingen en overheden die de afgelopen jaren steeds meer plannen presenteren om hun invloed op zowel de valuta als vastgoedmarkt te vergroten. Meer informatie over wat cryptocurrency (crypto) is en hoe je er geld mee kan verdienen? Lees onze interviews en blogs over in crypto handelen en verdienen.

Start nu bij Blox en krijg 10,- euro cadeau met de voucher (code FVV) die je kan invullen bij de instellingen in de app. 

Vragen die je jezelf kan stellen:

Deze video bevat uitleg over crypto, de blockchain, het onderzoeken van projecten en het hanteren van winstgevende strategieën. 

Binnen een paar minuten crypto handelen en kopen?

Crypto handelen?  Hiervoor zouden wij zelf een account aanmaken bij bv. een partij als Binance

Hier twee video’s:

  1. Ons vier stappenplan met simpele uitleg om  binnen 5 minuten op een veilige wijze crypto te kopen via een eenvoudige app.
  2. Kennis over crypto kansen en informatie over verschillende aan- en verkoop strategieën vanuit onze liveshow  met Axel van den Boogaard van Blox. 

snel veilig & eenvoudig

Gebruik de BLOX app

icoon money mindset2

Beschermen tegen inflatie

In vijf minuten spreiding in je portefeuille. Stelselmatig kopen met een druk op de knop.

icoon richtingen

Veilig

Voorkom technische fouten en jouw crypto staat veilig bij een externe partij.

icoon doel behalen

Simpel

Geen moeilijk gekoot met wallets & key phrases en ledgers.

janneke

Hoe en waarom wij zelf aan crypto doen

Cryptokoersen zijn soms volatiel. Maar met een duidelijk plan, een lange termijn focus en een strategie van stelselmatig aankopen levert dit jou weinig stress. Veruit de meest simpele manier om deze strategie toe te passen is door via de BLOX app iedere maand een vast bedrag aan te kopen in crypto’s van jouw keuze. Start met een cadeau voucher van 10,- euro. Code FVV die je bij de instellingen kan invullen.

Er zijn veel manieren om aan crypto’s te verdienen. Meer hierover in ons blog

Wij doen aan crypto omdat:

Je bent niet laat, we staan pas aan het begin.

Naar ons inzicht ben je zeker niet te laat. Grote partijen stappen juist nu in en in steeds meer landen worden cryptomunten als wettig betaalmiddel geaccepteerd.

Er zijn steeds meer toepassingen van de blockchain, die niet meer zijn weg te denken uit het dagelijks leven. De invloed en onderliggende waarde ervan is groeiend. Crypto wegzetten als alleen een speculatief asset om te gokken is niet meer van deze tijd.

Via de blockchain en slimme contracten kunnen transacties zonder tussenpersonen zoals banken en notarissen sneller en veiliger verlopen. betalingen worden verricht, logistiek vereenvoudigd, Vastgoed verkocht en opgeknipt als NFT. Er wordt meer privacy gewaarborgd en online verdiensten eerlijke verdeeld. Dit en meer dankzij de groeiende rol van blockchain en crypto. Een informatief youtube kanaal om ontwikkelingen te volgen is Whiteboard Crypto.

Zo makkelijk is het

icoon online training

1. Download de app

1 druk op de knop

icoon toegang

2. Bevestig account in de mail

1 druk op de link

icoon q en a

4 Stort geld & koop crypto

1 minuut van je tijd (pak eerst de 10,- euro cadeau met code FVV)

icoon q en a

3. Bevestig ID

1 foto sturen

Weet je nog die laatste keer dat jij dacht "ik doe dit later wel"?

rent 2 rent UK

BLOX de crypto app die alle lastige technische shit voor jou overneemt.

Koop, beheer & verkoop zonder technische kennis de bekendste crypto direct met alleen jouw telefoon.

"Niet beleggen in crypto is zo goed als de complete toekomst van het internet ontkennen. In crypto handelen is niet direct noodzakelijk maar het zou zonde zijn deze belegging links te laten liggen. Het is bovendien veel te leuk zodra jij je er een beetje in verdiept"

Blox crypto app

Ons land in de metaverse

Probeer de app nu uit en profiteer van de 10,- euro die je gratis ontvangt. Steeds meer grote beleggingsfondsen stappen in en het wordt op steeds meer plaatsen mogelijk in crypto te betalen. 

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om crypto aan je beleggingsportefeuille toe te voegen.

Investeer in jezelf zonder risico. Creëer de mindset die jou gaat brengen naar financiële vrijheid!

Crypto traden, staking, Yield Farming, mining, nodes, Liquidity Pools

Duik dieper in het verdienen met crypto

Er zijn grofweg zeven manieren waarmee je aan crypto kan verdienen. Als jouw plan is om op verschillende manieren aan crypto te gaan verdienen en ook wanneer jij actief wil gaan traden doe je er goed aan om gebruik te maken van een geavanceerder platform zoals Binance.

Binance heeft een zeer uitgebreide crypto academy. Een account bied meer mogelijkheden die jij nodig zal gaan hebben. Bovendien stelt het jou direct in staat om o.a. limiet orders te plaatsen waardoor je, zeker als je veel handelt, goedkoper uit zal zijn. Wil jij crypto leren traden kijk dan ook eens naar de training van Madelon Vos

Gouden bergen en manipulatie

Het handelen en bezitten in cryptocurrencies is niet geheel zonder risico’s. De markt is volatiel en bovendien 24/7 in bedrijf. Je kan dus arm naar bed gaan en rijk wakker worden, maar andersom is ook mogelijk.

Omdat de koers gevormd wordt door vraag en aanbod, is deze voor Whales (mensen die veel van een bepaalde cryptocurrency bezitten), relatief makkelijk te manipuleren. Door het dumpen van crypto zakt namelijk de prijs en deze stijgt weer bij het zogenaamde pumpen. Daarnaast verschijnen er regelmatig (fake) berichten in de media, die de prijs beïnvloeden. Maar prijsmanipulatie vindt ook plaats op de gewone beurs.

Doe goed je onderzoek. Gezien de cryptomarkt nieuwer en kleiner is kunnen verliezen en ook verdiensten er hoger zijn.

Andere risico's

Kijk uit voor sites waar je met een (beperkte) investering kan compounden en die je gouden bergen beloven. De meesten zijn gebaseerd op Multi Level Marketing (MLM) en worden dus rijk van de nieuwe mensen die jij aanbrengt, waar jij een vergoeding voor krijgt. Zoek eerst uit of het geen ponzi scheme of piramide scheme is, voordat je geld investeert. Bij snelle winsten is ook sneller een deel van je winst nemen misschien wel slim. 

Ook over het opslaan en verzenden van crypto’s zijn afhankelijk waar jij voor kiest verschillende risico’s te noemen. Bij BLOX hebben ze alle techniek zo eenvoudig mogelijk gemaakt maar lees je altijd goed in wanneer je transacties een eerste keer doet. Onze belangrijkste tip is om voorzichtig te starten en bij iedere eerste storting een test te doen met een zeer laag bedrag. Werk met bekende en betrouwbare partijen. Op onze webpagina over NFT’s hebben we omschreven hoe je risico’s beperkt (ook voor crypto).

Als je zelf actief wil handelen en verdienen met crypto is het zaak alert te zijn. Maar laat je niet afschrikken. Daarvoor is deze vorm van beleggen veel te leuk!  

Lees hier onze blogs en interviews over crypto

Psychologie van de Marktcyclus

Ontdek de psychologie achter de marktcyclus in cryptovaluta en leer de verschillende stadia kennen die investeerders doormaken. Begrijp hoe emoties en economische factoren de markt beïnvloeden en leer waardevolle strategieën om succesvol te navigeren door de volatiliteit van de crypto-wereld.

Lees verder »

NFT’s maken en verkopen

Ontdek stapsgewijs hoe je als beginner NFT’s kunt maken en verkopen met een meeslepende masterclass. Leer van de grondbeginselen tot het vermarkten van je digitale creaties en ontdek de lucratieve wereld van non-fungible tokens (NFT’s) onder begeleiding van een ervaren expert.

Lees verder »

Hoe vind je winstgevende NFT’s

Ontdek hoe je waardevolle NFT’s kunt vinden door te letten op collectiegrootte, floor price en eigenaarsaantallen. Leer de rol van platforms zoals OpenSea kennen en vermijd suboptimale NFT’s door grondig onderzoek en gebruik van checklists. Ontwikkel je vaardigheden met NFT-gemeenschappen en trainingen voor slimme investeringen in deze boeiende markt.

Lees verder »

Uitleg Liveshow Kopieren

Wil je een vrijer leven en investeren in Spaans vastgoed, maar weet je niet waar te beginnen? Your Destinations begeleidt je graag als gecertificeerde vastgoedcoach in Spanje voor de lange termijn. Zij helpen je bij elke stap in het selectie-, aankoop- en verhuurproces, zodat je een veilige investering kunt doen met een maximaal rendement uit waardestijging en huurinkomsten!

Meld je hieronder aan: