fbpx

De website voor IEDEREEN die financieel vrij wil worden

Jouw eigen financieel vrije toekomst creëren met vastgoed beleggen

bekend van:

jinek
Logo Het Financieele Dagblad
BWNL
Telegraaf
trends
icoon inzicht

Waardestijging

Op lange termijn stijgt vastgoed altijd in waarde

icoon vrij

Tastbaar

Een tastbare belegging waar je veel kanten mee op kan

icoon droomtoekomst

Inflatieproove

Door indexatie kan jouw vastgoed meegroeien met de inflatie

Vastgoed beleggen als oplossing tegen inflatie

Vroeger kon je met een eenpersoonsinkomen prima een gezin voeden. Tegenwoordig heb je het met twee personen al heel erg lastig om een huis in de randstad te betalen. En dan moet je beiden werken, vijf dagen in de week!

De inflatie stelt ons voor moeilijke keuzes en de ratrace waar mensen in rennen draait steeds sneller. Hoewel vastgoed duur is kan het jou helpen ontsnappen, ook als je nog niet over veel vermogen bezit. It’s not about timing the market, but about time in the market. Bekijk de video van onze liveshow met Martijn van de Berg en je zult begrijpen hoe en waarom.

gratis vastgoed masterclass

Online alles leren over vastgoed beleggen

In ons blog met alle lessen uit onze vastgoedprojecten hebben wij o.a. omschreven wat je kan verwachten van de cursus van Vrijheid Vastgoed. Het bied alles dat jij nodig hebt voor een goede start maar neemt jouw ook tijdig mee in de zaken waarop je moet letten wanneer je later je portefeuille uit wil breiden. 

Je wordt meegenomen in verschillende scenario’s waar het gaat om deals vinden, aankopen, verhuren en financieren. Daardoor creëer je het vermogen in verschillende tijden kansen te benutten in de vastgoedmarkt.  

Met de levenslange wekelijkse coaching sessies en de grootste vastgoed familie van Nederland heb jij bovendien een netwerk om ten aller tijde op terug te kunnen vallen.

Er bestaat overigens ook een iets duurder live 3 daags retreat.

Je bent nooit uit geleerd

Levenslang coaching calls

icoon money mindset2

Betaal 1x

Levenslange toegang tot cursus

icoon richtingen

24/7

Support community

icoon doel behalen

Bonus

Checklist, contracten & JV deals info

Vakantie in Malaga

Werk nu aan financiële zekerheid

Cashflow met een hefboom? (zie de video)  

Vrijheid vastgoed heeft, naast mijn positieve review, er nog heel veel meer.

Ze hebben 11.000 mensen opgeleid en de ervaring van wekelijkse coaching calls. Als ze dit niet goed zouden doen was de lol er nu ondertussen wel af. 

vastgoed beleggen

Dit krijg je onder andere

icoon online training

Huizenmarkt en trends

Ken de kansen, diverse verhuur strategieën & verschillend soort huurders, bepaald je zoekgebied en zoekmethoden.

icoon toegang

Deals vinden

Leer (off market) deals vinden, het verschil maken bij de aankoop en een rendementsberekening te maken om te zien of de deal goed is.

icoon q en a

Creatief en rechtmatig

Ken de puntentelling en regels maar leer wel creatief te denken waar het gaat om financieren en waarde toevoegen

Mensen met een arme mindset zeggen "ik kan dit niet betalen" Mensen met een rijke mindset zeggen "hoe kan ik dit betalen"

jacco en janneke

Vrijheid Vastgoed

Online Cursus

Ook met de aanschaf van de online cursus ga jij behoren tot de grootste vastgoed familie van Nederland. Wij hebben meerdere coachingcalls en twee bijeenkomsten van deze familie bijgewoond. Zorg dat je niet alleen gebruik gaat maken van het alomvattend lesmateriaal maar ook zeker van het netwerk dat goud waard is. 

Een beeld van Vrijheid Vastgoed

Luister de podcast "zo word je steenrijk".

Over Martijn van den Berg kunnen wij veel vertellen.  We kennen hem al lang en hebben hem een paar weken als buurman op Curacao gehad. 

Maar het is misschien fijner voor jou om zelf je eigen beeld te vormen. Er valt on-line veel over Martijn te vinden. Wat je ook zou kunnen doen is enkele van zijn podcast Zo word je Steenrijk luisteren. Hierin stelt hij niet alleen veel vragen aan de geïnterviewde maar geeft hij ook regelmatig een transparant beeld van zichzelf.

vastgoed certificaat
Financieel Vrije Vent met zijn diploma van Vrijheid Vastgoed

Meld je nu aan voor de cursus en zet het volgende nu al ergens op je LinkIn pagina. Ik doe aan Vastgoed Beleggen. Ga erover praten en schrijven en zowel kennis als kansen zullen naar je toe komen.

Cursus Video Online

Jacco en Janneke van den Brink

Wij zijn oprecht enthousiast. Voor meer info zie ook onze eigen ervaring in andere blogs. Investeer in jezelf zonder risico. Creëer de mindset die jou gaat brengen naar financiële vrijheid!

Lees hier al onze blogs en interviews over onderwerp X

Lees meer info over Vastgoed

Uitleg Liveshow Kopieren

Wil je een vrijer leven en investeren in Spaans vastgoed, maar weet je niet waar te beginnen? Your Destinations begeleidt je graag als gecertificeerde vastgoedcoach in Spanje voor de lange termijn. Zij helpen je bij elke stap in het selectie-, aankoop- en verhuurproces, zodat je een veilige investering kunt doen met een maximaal rendement uit waardestijging en huurinkomsten!

Meld je hieronder aan: