fbpx

De FIRE MASTERCLASS voor IEDEREEN die financieel vrij wil worden

Jouw eigen financieel vrije toekomst creëren

bekend van:

jinek
Logo Het Financieele Dagblad
BWNL
Telegraaf
trends
icoon inzicht

Inzicht

Ontdek hoe je financiële vrijheid bereikt van een ervaringsdeskundige.

icoon vrij

Mindset

Creëer de switch die jij nodig hebt om jouw doel te bereiken.

icoon droomtoekomst

Praktische stappen

Krijg praktische stappen om aan de slag te gaan met jouw droomtoekomst.

Ben je helemaal klaar met die dagelijkse sleur?

Herken je dat? Elke dag doorloop je dezelfde routine: opstaan, kids naar school brengen, werken, slapen… en ga zo maar door. Zeg nou eerlijk: zo had jij jouw leven toch niet voorgesteld?! Houd je dit nog 10 jaar vol?

janneke
janneke aan het werk

Je financiën houden je tegen

Hoe je het ook wendt of keert, de reden dat jij niet jouw beste leven leeft, heeft alles te maken met jouw financiële situatie. Je bent afhankelijk van je werk en daardoor bepaalt jouw werk jouw leven: wanneer je vrije tijd hebt, hoe lang jij je kids kan zien en hoe vaak je op vakantie gaat.

De oplossing is simpel: financiële vrijheid! De methode is echter een stuk ingewikkelder. Op het internet lees je zoveel verhalen dat je niet weet wat je moet geloven.

De fire MASTERCLASS: Financial Independence Retire Early

Dé online leeromgeving voor iedereen die streeft naar financiële vrijheid

icoon money mindset2

Money mindset

Ontwikkel een succesvolle money mindset om financieel vrij te worden.

icoon richtingen

Ontdek jouw opties

Krijg inzicht op welke manieren je daadwerkelijk financiële vrijheid creëert.

icoon doel behalen

Een succesvol plan

Creëer een succesvol plan die jou helpt om jouw financiële doel te bereiken.

Vakantie in Malaga

Meer tijd voor dat wat jou dierbaar is

De online leeromgeving geeft jou de juiste tools mee om jouw beste leven te leven

Actie ondernemen of toch nog even wachten?

Het leven heeft een onbekende deadline. Elke dag die je zonder zingeving en geluk doorbrengt, is een dag verspilt. Je zal jezelf over een jaar dankbaar zijn dat je nu bent begonnen met niet alleen een reis naar vrijheid, maar ook naar vrijheid. Hoe eerder je start, hoe sneller je die gewenste vrijheid bereikt.

janneke

Wat krijg je allemaal?

icoon online training

Online training

In 4 modules krijg jij uitgelegd welke stappen jij moet ondernemen voor financiële vrijheid.

icoon toegang

Tot eind 2023 toegang

Na aanschaf van dit programma krijg je tot eind 2023 toegang tot de modules.

icoon q en a

Online community

Toegang tot de online FIRE community van 2000+ personen met dezelfde doelstelling als jij: FIRE worden.

"Ik ken de klappen van de zweep omdat ik me zelf onlangs uit de ratrace heb ontworsteld."

vastgoedvrouwen

FIRE Masterclass

Financial Independence Retire Early

Na 3 jaar bezig te zijn met deze reis naar FIRE, €25.000 besteed te hebben aan cursussen / coaching en de persoonlijke ontwikkeling die hierbij komt kijken, werd het hoog tijd om mijn kennis te delen en mijn lessen samen te vatten in een reeks met video’s. En dat is nu gelukt!

Mijn FIRE Masterclass bestaat uit 4 modules. Een volledige navigatie door mijn opgedane kennis, netwerk en al mijn beleggingen met bijbehorende lessen. Alles om jou te inspireren om ook te streven naar financiële vrijheid en een gezonde money mindset te creëren.
 

Eigenaresse Financieel vrije vrouw

Over Janneke

Na keer op keer tegen burn-outs aan te lopen werd het voor Janneke tijd om het roer om te gooien en de controle terug te nemen over haar eigen leven.

In 2018 kocht ze haar eerste beleggingspand van de overwaarde op haar woning en snel erop volgde een tweede. Ze nam ontslag bij het makelaarskantoor waar ze op dat moment werkzaam was en koos ervoor om te gaan voor haar dromen en financiële vrijheid te bereiken.

Ze verdiepte zich in meerdere beleggingsvormen en haar netwerk groeide exponentieel mee. Haar reis naar vrijheid en zingeving werd een ware obsessie en ze zorgde binnen 1,5 jaar dat ze haar doel bereikte om te kunnen leven van het rendement uit haar beleggingen.

Tijdens haar reis verwonderde ze zich enorm over het feit dat er zo weinig vrouwen te vinden waren bij de trainingen en masterclasses waar ze zelf aan deelnam. Ze besloot erover te bloggen op haar website Financieel Vrije Vrouw, om zodoende óók vrouwen over de streep te trekken.

janneke

Janneke is een echte powervrouw die voor financiële vrijheid heeft gezorgd! Ze inspireert en leert anderen op verschillende manieren hetzelfde te kunnen doen door het houden van interviews, geven van webinars, vastgoed, forex, aandelen en meer. Aanrader!

Zet jouw eerste stap naar financiële vrijheid

mockup training

Een videotraining als deze kost normaal gesproken al snel honderden euro’s, maar omdat Janneke het heel graag toegankelijk wil maken voor iedereen is de volledige video-training met al haar lessen en beleggingen 149 euro!
De Masterclass wordt constant aangevuld en je houdt onbeperkt toegang!

15 dagen niet-goed-geld-terug-garantie

Investeer in jezelf zonder risico. De mindset die jou gaat brengen naar financiële vrijheid!

Veelgestelde vragen

Voor iedereen die dolgraag zijn ware potentieel benut, maar niet afhankelijk willen zijn van financiën. Voor iedereen die er graag voor vecht om de ratrace te ontvluchten en willen leven op eigen voorwaarden.

Voor mensen die hier niet al hun aandacht in willen storten, slechts weinig tijd willen vrijmaken en mensen die denken dat dit even snel komt aangewaaid.

Je kunt direct starten! Je hebt onbeperkt toegang tot de online training en elk kwartaal kun je deelnemen aan een live Q&A.

1x per kwartaal kun je je opgeven voor een live Q&A. Verder krijg je alle benodigde informatie uitgelegd in videovorm.

Na het afronden van het betaalproces ontvang je een mailtje met jouw inloggegevens voor financieelvrijevrouw.nl. Je kunt gelijk inloggen en aan de slag gaan!

Door de FIRE Masterclass aan te schaffen zet je de eerste stap in jouw reis naar financiële onafhankelijkheid. Je wordt bij elke stap aan de hand meegenomen. Waar het allemaal mee begint is de juiste mindset. Dus wacht niet langer, stel niet meer uit: jouw reis kan vandaag nog beginnen.

Nee! Om te beginnen met jouw reis naar financiële onafhankelijkheid, heb je niet veel geld nodig. Sterker nog; in mijn netwerk zitten meerdere mensen die vanuit de schulden binnen 2 jaar FIRE zijn geworden. In de Masterclass wordt uitgelegd hoe je dit kan bereiken.

Zeker! Download in jouw appstore ‘Huddle’, dit is het platform van de FIRE Masterclass. Je logt in met jouw uniek verkregen inlogcodes van Financieel Vrije Vrouw en dan ben je ready-to-go in de FIRE Masterclass én actieve community!

Liveshow - Wat erbij komt kijken als je wil emigreren

Wil jij Nederland achter je laten?

Tijd om te ontsnappen aan die hoge kosten, het gehaaste gevoel en de Nederlandse levensstijl die niet helemaal bij jou past? Belastingen die je plannen dwarsbomen, politiek of sociale frustraties, en oh, die eeuwige regen! Klaar voor een nieuwe cultuur, ander klimaat, en een beter leven?

Dan is het tijd om te ontdekken wat erbij komt kijken als je wilt emigreren! Schrijf je nu in voor onze gratis liveshow op woensdag 1 mei om 20:00 uur en leer alles over het emigratieproces met niemand minder dan Debby van der Mije. Als emigratiespecialist en coach voor ondernemers die op zoek zijn naar meer vrijheid en levenskwaliteit, staat Debby klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Meld je hieronder aan:

Uitleg Liveshow Kopieren

Wil je een vrijer leven en investeren in Spaans vastgoed, maar weet je niet waar te beginnen? Your Destinations begeleidt je graag als gecertificeerde vastgoedcoach in Spanje voor de lange termijn. Zij helpen je bij elke stap in het selectie-, aankoop- en verhuurproces, zodat je een veilige investering kunt doen met een maximaal rendement uit waardestijging en huurinkomsten!

Meld je hieronder aan: