fbpx

Cursus Aandelen Analyseren in 1 Uur

Cursus aandelen analyseren in 1 uur

geld

Nooit meer kopen zonder kennis

Direct zelf doen

1.

Niet uren luisteren - Direct zelf doen. (Alles in 1 uur)

stap voor stap

2.

Geen stoffig verhaal – Stap voor stap in eenvoudige taal

meten is weten

3.

Niet gokken – Meten is weten

Bekend van onder andere:

jinek
Logo Het Financieele Dagblad
BWNL
Telegraaf
trends
fundamentele analyse maken

Kopen zonder
fundamentele analyse

Koop jij op basis van trends of adviezen van vrienden en analiseten? Je koopt dan veelal te duur in. Na een eigen onderzoek, tegen trends in durven gaan, leidt tot aantoonbaar betere resultaten! 

IK WEET HET BETER!

Gebruik jij al een technische analyse

Trade jij op onderbuikgevoel? Maak jij veel transactiekosten? Dan loop je een grotere kans op een grote misser! Dit is slecht voor jouw lange termijn resultaat gezien de inbeuk op het rente op rente effect groter is dan je denkt. Door ook fundamenteel te analyseren zie je de gevaren van bijvoorbeeld de schuldenposities en concurrenten van jouw bedrijf. Hiernaast maak je gebruik van de hoogte van het dividend, de winst, kasstroomgebruik & groeikansen.

VERHOOG MIJN RENDEMENT!

gebruik een technische analyse
laten beleggen zelf beleggen

Laten beleggen

Laat jij voor je beleggen door een bank of fonds? Veel eenvoudige ETF’s verslaan meer dan 50% van de fondsmanagers. Gekeken hoeveel er voor jou gehandeld wordt? Dat oogt misschien lekker actief? Maar deze transactiekosten drukken onnodig op jouw rendement. Veel fondsmanagers volgen, uit angst klanten te verliezen, veilige trends. Laffe strategieën die aantoonbaar tot slechte resultaten leiden.

GEEN ONNODIGE KOSTEN MEER!

Tim Nijsmans

Deze cursus is gemaakt in een samenwerking tussen Financieel Vrije Vrouw (stijl) en Tim Nijsmans (inhoud) Tim is oprichter van de Vermogensgids en docent Private banking bij Artevelde hogeschool. Hiervoor was Tim Portfolio and Fund Manager van Dierickx Leys Private Bank.

Tim Nijsmans
Video uitleg

Tim Nijsmans

Deze cursus is gemaakt in een samenwerking tussen Financieel Vrije Vrouw (stijl) en Tim Nijsmans (inhoud) Tim is oprichter Vermogensgids en docent Private banking bij Artevelde hogeschool. Hiervoor was Tim Portfolio and Fund Manager van Dierickx Leys Private Bank.

 

Zet de eerste stap naar fundamentele analyses

180,-

€ 75,-

Aandelen analyseren