fbpx
Vastgoedmarkt

Gepubliceerd op: 8 november 2023

De Vastgoedmarkt 2.0: Georganiseerd door Vrijheid Vastgoed van Martijn van den Berg

Wie is Martijn van den berg

Martijn van den Berg is onze vriend en was onze buurman op Curaçao, waar hij inmiddels zijn vastgoedportefeuille aan het uitbreiden is. Hij is de oprichter en mede-eigenaar van Vrijheid Vastgoed, waar hij een mooie vastgoedcursus aanbiedt. Een training waar we eerder over hebben geschreven, en van waaruit hij nu het evenement ‘De Vastgoedmarkt 2.0’ heeft georganiseerd.

Leer meer over zijn interesse in vastgoed en zijn optredens als host in de “Zo word je steenrijk” podcast. Een podcast waarbij ook wij te gast zijn geweest. Lees verder en kom meer te weten. 😉

Jacco bij de opname van de Zo word je steenrijk op reis podcast

Zo wordt je steenrijk podcast met optredens van Financieel Vrije Vrouw en Financieel Vrije Vent

“Zo wordt je steenrijk” podcast is een unieke bron van kennis en inzicht voor iedereen die financiële vrijheid nastreeft. Bij de onze optredens als Financieel Vrije Vrouw en Vent verstrekten we tips en inspiratie over het creëren van zelfregie en persoonlijke groei.

We deelden samen met Martijn van den Berg ervaringen, strategieën en de uitdagingen die we hebben overwonnen op de reis naar financiële onafhankelijkheid. Ook gingen we open en transparant in op de zaken die hierin verkeerd gingen. Anders dan andere podcast is Martijn van den Berg niet alleen op zoek naar succesverhalen maar temeer naar de diepere motieven en dat wat je met financiële vrijheid bij kan dragen aan de wereld. Het gaat er over waar vrijheid ook verantwoording ten opzichte van deze wereld met zich mee brengt.

Het maken van impact en verantwoord vastgoed beleggen zijn zowel in zijn cursus vastgoed als bij het evenement De Vastgoedmarkt 2.0 terugkerende thema’s.

De podcast Zo wordt je Steenrijk biedt luisteraars op vaak humoristische wijze de kans om inzichten te krijgen van experts uit de vastgoedsector, financiën en alle aspecten van vermogensopbouw waaronder ook garageboxen en aandelen.

Janneke in de Zo word je steenrijk Podcast

Martijn van den berg is de oprichter en mede eigenaar Vrijheid Vastgoed

Martijn van den Berg heeft Vrijheid Vastgoed opgericht met als doel een positieve impact te maken op de vastgoedmarkt. Met zijn ondernemersgeest, creativiteit en passie voor vastgoed, heeft hij met een groot netwerk en zijn positieve community een sterke positie gekregen in Nederlands vastgoedland.

Zijn bedrijf is erop gericht beleggers kwaliteit en betrouwbaarheid te bieden, waardoor ze kunnen profiteren van de vastgoedsector op ieder moment en iedere plaats waar deze zich bevind. Het succes wordt weerspiegeld in Martijn zijn populaire podcast ‘Zo wordt je steenrijk’, waarin hij ook regelmatig zijn eigen kennis en ervaringen over vastgoedbeleggingen deelt.

Martijn is gepassioneerd over het delen van zijn expertise om anderen te helpen hun financiële vrijheid te bereiken. Hij geloofd erin dat we met elkaar moeten delen en heeft veel aandacht voor de zorg voor huurders binnen zijn vastgoedtraining. Hij staat bekend als een lange termijn denker binnen zijn vastgoed cursus. Op deze reden zijn wij ook een samenwerkingspartner van Martijn geworden wat betekend dat we zijn trainingen en events soms onder de aandacht brengen. Hier staat een kleine commissie tegenover. 

Gedeelde interesses in Vastgoed en vastgoed in Curaçao

Vastgoed in Curaçao houdt een bijzondere plek in zowel onze harten als die van Martijn van den Berg. Wij enthousiasmeerden hem voor een overwintering en zijn nog samen met hem op zoek gegaan naar de unieke kansen die dit Caribische eiland biedt. Kansen die hij inmiddels met beiden handen heeft aangegrepen en waar hij ook graag over verteld. Wat zal dit gaan betekenen voor zijn bezoek hier binnenkort bij ons in Portugal?

Door de rijke cultuur en veelbelovende economische groei en ook transformatiekansen in het vastgoed blijft Curaçao een aantrekkelijke plek voor investeerders. Het gemeenschappelijk belang ligt niet alleen in de potentiële financiële winsten, maar misschien ook wel in het bijdragen aan de economische ontwikkeling van het eiland.

De Vastgoedmarkt 2.0 van Vrijheid Vastgoed op zaterdagmiddag 18 november 2023

Op zaterdagmiddag 18 november 2023 zal De Vastgoedmarkt 2.0 van Vrijheid Vastgoed plaatsvinden. Een unieke plek voor mensen die net zoals wij contrair durven blijven denken en zich niet uit het veld laten slaan wanneer de markt misschien wat lastiger wordt. Binnen ons eigen project zijn we nog steeds bezig de nodige hobbels over te komen en we kunnen wel zeggen dat netwerk hierin cruciaal blijkt te zijn.

Daarom promoten we ook de creatieve doorzetters en kansen zoekers zoals Martijn van den Berg die op 18-11 hun kennis en handen ineenslaan om jou te helpen op je vastgoedweg in zowel binnen als buitenland.

Netwerken met gelijkgestemden vastgoedbeleggers

Het samenbrengen van gelijkgestemde vastgoedbeleggers is een cruciaal onderdeel van de Vastgoedmarkt 2.0. Het biedt een unieke kans om relaties op te bouwen, ideeën uit te wisselen en mogelijk samen te gaan werken met mensen die dezelfde passie delen voor vastgoedbeleggingen.

Netwerken, ervaringen delen en nieuwe manieren van denken leren om jouw begrip van de vastgoedmarkt te vergroten? Hier vind je potentiële partners en investeerders te identificeren die helpen om jouw vastgoeddoelen te bereiken.

Stands van gerenommeerde vastgoedpartijen

Op De Vastgoedmarkt 2.0 van Vrijheid Vastgoed zullen er stands zijn van gerenommeerde vastgoedpartijen zoals Nestr Smart Finance, Financiering Regelen, ERA Focus en meer. Lees meer over deze interessante partijen op de website.

Nestr Smart Finance

Nestr Smart Finance is een van de aanwezige stands op De Vastgoedmarkt 2.0 van Vrijheid Vastgoed. Bij Nestr Smart Finance kun je terecht voor slimme financiële oplossingen voor vastgoedbeleggingen.

Ze bieden expertise en begeleiding bij het financieren van jouw vastgoedprojecten. Of je nu op zoek bent naar hypotheekadvies of financieringsmogelijkheden, Nestr Smart Finance kan je helpen om jouw vastgoeddromen te realiseren.

Neem een kijkje bij hun stand en ontdek hoe zij jou kunnen ondersteunen bij het behalen van financiële vrijheid met vastgoedbeleggingen.

Financiering Regelen

Bij De Vastgoedmarkt 2.0 van Vrijheid Vastgoed zal er ook een stand zijn van Financiering Regelen. Hier kun je terecht voor advies en informatie over het regelen van financiering voor vastgoedprojecten.

Bij De Vastgoedmarkt 2.0 van Vrijheid Vastgoed zal er ook een stand zijn van Financiering Regelen. Hier kun je terecht voor advies en informatie over het regelen van financiering voor vastgoedprojecten.

ERA Focus

ERA Focus is een gerenommeerd vastgoedbedrijf dat aanwezig zal zijn op De Vastgoedmarkt 2.0 van Vrijheid Vastgoed. Met hun expertise op het gebied van vastgoed kunnen ze je helpen bij het realiseren van jouw vrijheidsdoelen.

Vast & Zeker

Vast & Zeker is een van de stands die aanwezig zal zijn op De Vastgoedmarkt 2.0 van Vrijheid Vastgoed. Als gerenommeerde vastgoedpartij bieden zij expertise en diensten aan voor vastgoedbeleggers.

Je kunt bij Vast & Zeker terecht voor betrouwbare en zekere investeringsmogelijkheden in de vastgoedmarkt.

Your Destinations Real Estate (Spanje)

Your Destinations Real Estate (Spanje) is één van de stands waar je naar uit kunt kijken op De Vastgoedmarkt 2.0 van Vrijheid Vastgoed. Als je geïnteresseerd bent in vastgoedbeleggingen in Spanje, dan is dit een stand die je niet wilt missen.

Je kunt hier informatie vinden over verschillende vastgoedmogelijkheden en investeringskansen in Spanje. Het team van Your Destinations Real Estate kan je adviseren en begeleiden bij het vinden van de juiste investering die past bij jouw wensen en doelen.

Dus, als Spanje jouw bestemming is voor vastgoedbeleggingen, breng dan zeker een bezoek aan de stand van Your Destinations Real Estate (Spanje) op De Vastgoedmarkt 2.0.

Klaassen PBOV

Klaassen PBOV zal ook aanwezig zijn op De Vastgoedmarkt 2.0 van Vrijheid Vastgoed. Als gerenommeerd vastgoedbedrijf bieden ze kennis en expertise op het gebied van vastgoedbeleggingen.

Dubai properties

Dubai properties zijn een belangrijk onderdeel van De Vastgoedmarkt 2.0 van Vrijheid Vastgoed. Op het evenement kun je diverse stands van gerenommeerde vastgoedpartijen vinden, waaronder Dubai properties. Wij horen in ons netwerk steeds meer mensen die spreken over investeringen in dit land.

Dit biedt een geweldige kans om meer te weten te komen over investeringsmogelijkheden in Dubai en om te netwerken met professionals uit de vastgoedsector.

Verlangen Finance (Thijs Verlangen)

Thijs Verlangen van Verlangen Finance zal spreken op De Vastgoedmarkt 2.0 van Vrijheid Vastgoed. Hij zal zijn expertise delen over box3 en hoe dit van invloed is op vastgoedbeleggen.

Als je geïnteresseerd bent in het optimaliseren van je beleggingsstrategie en het behalen van financiële vrijheid, mag je zijn presentatie niet missen.

Finker

Finker is een van de stands die aanwezig zal zijn op De Vastgoedmarkt 2.0 van Vrijheid Vastgoed. Bij Finker kunnen mensen met interesse in vastgoedbeleggingen terecht voor advies en ondersteuning.

Ze bieden verschillende diensten aan, waaronder financieel advies en het regelen van financieringen. Of je nu nieuw bent in de vastgoedmarkt of al ervaring hebt, Finker kan je helpen om je doelen te bereiken en succesvol te investeren in vastgoed.

Kom langs bij hun stand en ontdek wat ze te bieden hebben tijdens dit evenement.

Renewable

Bij De Vastgoedmarkt 2.0 van Vrijheid Vastgoed zal ook Renewable aanwezig zijn. Bij deze stand kun je meer te weten komen over duurzaam investeren in vastgoed. Ontdek hoe je kunt profiteren van groene energie en milieuvriendelijke oplossingen in de vastgoedsector.

Renewable biedt innovatieve mogelijkheden om je vastgoedportefeuille te verduurzamen en tegelijkertijd kosten te besparen. Bezoek hun stand op het evenement en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan een duurzame toekomst met jouw vastgoedinvesteringen.

Mammoet Energy

Mammoet Energy is een aanwezige stand bij De Vastgoedmarkt 2.0 van Vrijheid Vastgoed. Ze zijn een gerenommeerd vastgoedbedrijf dat gespecialiseerd is in duurzame energieoplossingen.

Bij de stand van Mammoet Energy kun je meer te weten komen over hun innovatieve energieoplossingen en hoe je deze kunt integreren in je vastgoedportefeuille.

Aircoprofs

Kom langs bij de stand van Aircoprofs op De Vastgoedmarkt 2.0 van Vrijheid Vastgoed en ontdek hoe zij jou kunnen helpen bij het creëren van een gezond binnenklimaat in jouw vastgoed.

Lees meer over hun expertise en diensten op hun website.

Goldrock

Goldrock is een van de stands die aanwezig zal zijn op De Vastgoedmarkt 2.0 van Vrijheid Vastgoed. Als gerenommeerde vastgoedpartij biedt Goldrock mogelijkheden voor investeringen in vastgoed.

Bij Goldrock kun je terecht voor advies en begeleiding bij het investeren in vastgoedprojecten, zowel in Nederland als daarbuiten. Met hun expertise en uitgebreide netwerk helpen ze investeerders om succesvolle vastgoedportefeuilles op te bouwen.

Dus als je geïnteresseerd bent om je vrijheid te vergroten door te investeren in vastgoed, dan is een bezoek aan de stand van Goldrock zeker de moeite waard.

Sprekers bij De Vastgoedmarkt 2. 0 van Vrijheid Vastgoed

Thijs Verlangen praat over box3, Rianne Reinartz deelt haar kennis over impact maken en verantwoord vastgoed beleggen, en Michel Klaassen neemt ons mee in de wereld van transformeren.

Thijs Verlangen over box3

Thijs Verlangen zal spreken over box3 tijdens De Vastgoedmarkt 2.0 van Vrijheid Vastgoed. Hij is een expert op dit gebied en zal waardevolle inzichten delen over hoe je het beste kunt omgaan met box3 in vastgoedbeleggingen.

Dit is een geweldige kans om direct advies te krijgen van iemand die veel ervaring heeft in de vastgoedindustrie. Dus als je geïnteresseerd bent in het optimaliseren van je vastgoedinvesteringen en wilt leren hoe je het meeste uit box3 kunt halen, mag je deze presentatie zeker niet missen!

Rianne Reinartz over impact maken en verantwoord vastgoed beleggen

Rianne Reinartz zal spreken bij De Vastgoedmarkt 2.0 van Vrijheid Vastgoed en haar expertise delen over het maken van impact en verantwoord vastgoed beleggen.

Michel Klaassen over transformeren.

Michel Klaassen is een spreker bij De Vastgoedmarkt 2.0 van Vrijheid Vastgoed. Hij zal het hebben over transformeren. Met zijn expertise wil hij mensen inspireren en laten zien hoe ze vastgoed kunnen transformeren en het meeste uit hun investering kunnen halen.

Tijdens zijn presentatie deelt hij praktische tips en inzichten om succesvol te zijn in de vastgoedmarkt. Michel Klaassen is een autoriteit op het gebied van transformatie en zijn sessie belooft een waardevolle toevoeging te zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in vrijheid en vastgoedbeleggingen.

Tickets kosten slechts 69,- euro voor De Vastgoedmarkt2.0 van Martijn van den Berg

Tickets voor De Vastgoedmarkt 2.0 van Martijn van den Berg zijn verkrijgbaar voor slechts 69,- euro. Dit evenement biedt een unieke kans om te netwerken met gelijkgestemde vastgoedbeleggers en om in contact te komen met gerenommeerde vastgoedpartijen.

Je zult ook inspirerende sprekers horen, zoals Thijs Verlangen, die zal praten over box3, Rianne Reinartz, die inzicht zal geven in het maken van impact en verantwoord vastgoedbeleggen, en Michel Klaassen, die zal spreken over het transformeren van vastgoed.

Mis deze kans niet om kennis op te doen en nieuwe connecties te maken binnen de vastgoedwereld.

Note: Wat heb je aan een lidmaatschap bij Vrijheid Vastgoed van Martijn van den Berg

Vrijheid vastgoed heeft verschillende lidmaatschappen waar je als (toekomstig) vastgoed belegger de volgende voordelen mee kan behalen: 

Waarom lid worden bij Vrijheid Vastgoed?

  • Inkoopvoordeel: Als lid krijg je toegang tot inkoopkortingen bij onze partners via het Vrijheid Vastgoed Inkoopcollectief.
  • Kennisverrijking: Breid je kennis over vastgoed uit door te leren van onze specialisten en hun ervaringen.
  • Persoonlijke begeleiding: Onze experts staan klaar om je te adviseren en te begeleiden in je vastgoedtraject.
  • Vastgoedgemeenschap: Sluit je aan bij onze vastgoedgemeenschap en leg waardevolle contacten in de sector.

Als lid kun je profiteren van diverse voordelen, waaronder:

  • Toegang tot educatieve cursussen en webinars.
  • Persoonlijke begeleiding en sparringssessies met ervaren vastgoedprofessionals.
  • Informatie over off-market vastgoedaanbiedingen.
  • Mogelijkheden om je vastgoednetwerk uit te breiden.
  • Toegang tot exclusieve content en evenementen.

Een lidmaatschap bij Vrijheid Vastgoed is geschikt voor iedereen met interesse in vastgoed, en het biedt waardevolle kansen voor zowel beginners als ervaren investeerders.

Blogs
Janneke van den Brink

De beste 5 boeken over persoonlijke financiën die je móét lezen

Ontdek de top 5 boeken die een transformatie kunnen teweegbrengen in je financiële leven. Dit blog onthult de meest diverse en waardevolle boeken over persoonlijke financiën die je niet mag missen. Leer van experts en neem de controle over je geldzaken met deze must-read boeken zoals Financieel Vrij.

Read More »
Blogs
Janneke van den Brink

Vind Vrijheid en Zelfregie met Tanja Noteborn: Jouw Gids in Ademcoaching

Ontdek de kracht van ademcoaching met onze vrinedin Tanja Noteborn: Haal diep adem en transformeer je leven. In dit artikel vertellen we je over de impact van ademcoaching (ook op ons) door de deskundige begeleiding van Tanja Noteborn. Ontdek hoe bewust ademen kan helpen stress te verminderen, meer energie te krijgen en innerlijke rust te vinden. Leer over de holistische benadering van ademcoaching en de positieve veranderingen die het kan brengen in je welzijn en levenskwaliteit.

Read More »

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uitleg Liveshow Kopieren

Wil je een vrijer leven en investeren in Spaans vastgoed, maar weet je niet waar te beginnen? Your Destinations begeleidt je graag als gecertificeerde vastgoedcoach in Spanje voor de lange termijn. Zij helpen je bij elke stap in het selectie-, aankoop- en verhuurproces, zodat je een veilige investering kunt doen met een maximaal rendement uit waardestijging en huurinkomsten!

Meld je hieronder aan: