fbpx
Voorkant Blogs

Review cursus Madelon Vos

Gepubliceerd op: 14 februari 2022. Er zitten affiliate linkjes in deze review. Jij betaalt niets extra, wij kunnen een kleine commissie krijgen. 

1. Ga jij geld verdienen met Crypto?

Ga jij jezelf onderdompelen in de wereld Crypto? Wil je snappen waarom het er is, hoe het werkt en hoe eenvoudig jij er geld aan kan verdienen? Lijkt het je leuk te snappen welke indicatoren van invloed zijn op de koersen, zodat je ze kan lezen en voorspellen? 

Ik (Jacco) volgde hiervoor de cursus van Madelon Vos, boegbeeld van het Nederlandse Bitcoin landschap, en besloot een review over haar cursus + 60 dagen lidmaatschap van haar MoneyTalks Community met 25.000 leden te schrijven. De kosten ervan? 499,95

2. Wie is Madelon Vos? Is haar content betrouwbaar?

De interessante mensen die met haar hebben samengewerkt en zich door haar lieten interviewen zouden wat mij betreft al een beeld moeten geven! Maar oordeel vooral zelf. Hoe je dat moet doen? Madelon is op diverse platforms actief. Ze werkte voor BNR, je kunt haar op YouTube zien, haar columns in de krant lezen, les van haar op de Hogeschool Amsterdam krijgen, naar haar podcasts luisteren of haar op Instagram volgen.

De content waarvoor zij verantwoordelijk is in de MoneyTalks Community, wordt door een overgroot deel van de Crypto community bekeken en geprezen. De community van + 25.000 waar jij gebruik van zou kunnen maken is nog steeds groeiende!  

support

3. Eenvoudig? Durf te starten

Om te starten moest ik mij als dyslect over een mentaal hobbeltje zetten. De cryptowereld heeft zijn eigen taaltje waar veel Engelse en Nederlandse begrippen door elkaar worden gebruikt, de ontwikkelingen gaan er snel en beleggen in crypto is geen exacte wetenschap. De uitkomsten zijn geen 1+1 is 2 formules, maar vaak op meerdere manieren uitlegbaar.

Je moet er dus rekening mee houden dat:

  • Je nooit 100% zeker weet dat je iets op de juiste manier hebt berekend of begrijpt.
  • Je naast een nieuwe winstgevende vaardigheid ook een beetje een nieuwe taal gaat leren. (Zowel Madelon als ik zijn dyslectisch en hebben ons er doorheen geworsteld dus geen paniek).

Toch zal je na het volgen van de cursus weten hoe je de kans op een winstgevende uitkomst van een aan- en verkoop aanzienlijk kan vergroten.

BONUS: Er bestaat ook een gratis cursus van Madelon Vos. Als je echt nieuw in de Crypto wereld bent is het handig hier mee te starten.

4. Je gaat het snappen

Naast veel termen zijn er veel manieren om in crypto te beleggen. Je ziet er in video’s en blogs veel van voorbij komen. Hierdoor kan je als beginner het gevoel krijgen dat het heel technisch of te ingewikkeld is. De cursus Crypto & Trading Academy richt zich alleen op de meest voorkomende manier om te verdienen aan crypto (traden met een technische analyse). Het is fijn alleen hierop te focussen, want alleen technisch analyseren kent al vele methoden en strategieën. Madelon is in haar cursus heel volledig. Raak daarvan niet in de war, want je hoeft niet alles te gebruiken en onthouden!  

Tegen het eind van de cursus krijg je Madelon haar toolset. Met de uitleg daarvan zullen plots al de puzzelstukjes op hun plaats vallen! Je zal je beseffen dat jij zelf nu de tools in handen hebt om geld met crypto te gaan verdienen!

stappenplan NFT

5. Wat leer je exact?

Na afloop van de cursus (of cursussen) weet je:

  • Wat crypto zijn en hoe ze tot stand zijn gekomen.
  • Hoe je ze inkoopt en verkoopt.
  • Welke mogelijkheden er zijn om ze op te slaan en hoe je dat doet.
  • Waar je informatie vindt over macro economische zaken die invloed hebben op wat er speelt in de cryptowereld en wat daarvan invloed kan hebben op de koersen.
  • En vooral: alle vaardigheden om een goede technische analyse uit te voeren. Om te kunnen bepalen wanneer je crypto aan gaat kopen en wanneer het tijd is om te verkopen.

Voor exactere informatie over alle indicatoren en meer. Lees verder op de website zelf!

6. Is de cursus Crypto & Trading Academy het geld waard?

Een belangrijke vraag die jij alleen zelf kan gaan beantwoorden. Voor mij staat als een paal boven water dat je na afloop van de cursus grafieken kan lezen, goede inschattingen kan maken en wanneer je over de juiste mindset beschikt; geld kan gaan verdienen aan het traden (handelen) in crypto. Wanneer is het de moeite waard? Wanneer je de theorie – die zich al bewezen heeft – om gaat zetten in de praktijk, dit een tijdje vol houdt en aan scherpt.

icoon money mindset2

7. Wat zijn de voor- en nadelen?

Nadelen

De video’s zijn over het algemeen kort en daardoor goed behapbaar. Op één (1) na die plotseling heel lang is en net even te veel informatie bevat. Hier zou ik even goed aantekeningen maken voor jouw overzicht! Een nadeel daardoor vind ik, dat je door de enorme bak aan kennis die Madelon aan je uitreikt soms het overzicht kwijt kan raken.

Je krijgt de volledige toolset die een technisch analist tot zijn beschikking kan hebben. Maar als beginner is het zoeken naar welke onderdelen hierin voor jou cruciaal gaan zijn. Enerzijds is het begrijpelijk dat Madelon vindt dat jij hier zelf jouw eigen visie op los moeten laten door trial en error. Anderzijds wil je als beginner bij de hand genomen worden. In de één na laatste video doet Madelon dit ook, wanneer zij haar eigen toolset in volgorde van belangrijkheid aan je verteld. Dat was voor mij ook het moment dat alle puzzelstukjes op zijn plek vielen!

Voordelen

Eigenlijk is het nadeel ook direct het voordeel. Ik denk dat je geen beter onderbouwde en betere uitleg kan krijgen dan die van de immers fanatieke Madelon. Aan alles voel je dat er achter haar werk een missie schuilgaat! Eentje die verder gaat dan wat geld verdienen aan een cursus. Het fanatisme en het altijd snel reageren op vragen in haar community duidt er op dat Madelon in Bitcoin meer ziet dan een verdienmodel. Het is een onderdeel van de maatschappij die voor de samenleving die zij nastreeft een groter doel dient. Zo ervaar ik het althans!

icoon inzicht

8. Zijn de trainingen van Madelon Vos anders dan bij vergelijkbare aanbieders?

Ik heb geen voorbeelden van andere aanbieders gehad. Ik denk echter dat je bij andere aanbieders minder macro economische en up-to-date crypto kennis zal kunnen krijgen als hier. Madelon heeft door haar journalistieke achtergrond en haar Moneytalkscommunity natuurlijk een geweldig netwerk waar jij uit kan gaan putten!

crypto handelen

9. Voor wie is het aanbod van Madelon het meest geschikt?

Voor mensen die zich al hebben verdiept of echt bereid zijn tijd en aandacht te investeren. Voor mensen die ook daadwerkelijk geld willen gaan verdienen met crypto.

10. Conclusie: wel of niet de cursus Crypto & Trading Academy kopen?

Als je zelf graag grafieken wil kunnen lezen en technisch analyseren is deze cursus zeker een aanrader. Het heeft mij gestimuleerd om echt te starten met traden! Je aansluiten bij de community kan, naast een goede stok achter de deur, ook echt bijdragen aan het verder ontwikkelen van je kennis en het krijgen van vertrouwen.

Heel veel plezier en succes gewenst!

Jacco succesvol

Lees ook:

interview met crypto expert Brian DAG nodes
Cryptocurrency
Janneke van den Brink

De blockchain kan zijn eigen succes niet aan​

3 aug 2020 – Deze week heb ik de eer om een leuke partner uit mijn netwerk te mogen interviewen voor de website: Stella van der Pol. Naast een fulltime baan, is zij veel online te vinden. Op dit moment rond ze haar HBO studie Management af met een scriptie over Cybercrime.

Vanuit haar interesse voor alles wat digitaal is, kwam ze terecht in de wereld van blockchain en cryptocurrency.

Read More »
crypto handelen
Blogs
Janneke van den Brink

“De 7 manieren om aan Crypto te verdienen”

Lees over 7 manieren waarop jij aan Crypto kan verdienen. De meeste mensen kennen en houden zich alleen bezig met aan en verkopen van Crypto. Er zijn nog veel meer manieren die in aanleg misschien anders, maar helemaal niet veel ingewikkelder hoeven te zijn.

Read More »

2 gedachten over “Review Crypto & Trading Academy – Madelon Vos”

  1. We hebben het hier wel over een curcus (zoals vele “crypto-experts” aanbieden) van 400 tot 500 euro, met informatie die je ook kan googlen of op youtube kan vinden voor niks.

    1. Dat geldt voor alle cursussen en coachings, toch? Feitelijk is alles gratis te vinden op internet, alleen moet je weten waar je moet zoeken of je koopt een online cursus waarbij alle informatie is gebundeld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *