fbpx
Harm van Wijk Jacco van den Brink

Gepubliceerd op: 13 augustus 2021

Het slimme geld achterna & steady rendement op de aandelenmarkt! Hoe is dat mogelijk?

Niet meer steeds in de stress naar de koersen van jouw aandelen kijken?

Wij doen dit nu nog veel te vaak. Natuurlijk weten we dat het verstandiger is ons op de cijfers van het bedrijf te richten. Gaat het cijfermatig gezien goed met een bedrijf dan zal dat beleggers aantrekken en zal de waarde van het bedrijf zich ook weer herstellen. Beter dan kijken naar de koersen hielden we ons dus bezig met het bekijken van de cijfertjes via onze cursus aandelen analyseren in 1 uur bv.

Bepaal passief met een tool de perfecte in- en uitstap momenten op de beurs.

Wij vragen ons regelmatig af of onze fundamentele analyse goed genoeg is. Herken jij dit? Het liefst wil je ervoor zorgen dat jij de momenten waarop de koers naar beneden schiet niet hoeft mee te maken.

Wij spraken met beleggingsexpert Harm van Wijk. Harm heeft meer dan 30 jaar beleggingservaring in opties en aandelen en ontwikkelde een methode m.b.v. technische analyse, waarmee hij al 10 jaar lang o.a. koersdalingen voorspelt door simpelweg de grote investeerders op te sporen en te kopiëren. Gezien wij het gesprek met Harm hebben opgenomen, kun jij zijn korte uitleg hier terugvinden! 

Waarom Harm zijn tool gebruiken

Wij hebben natuurlijk zelf wat onderzoek gedaan. Dit zijn de redenen dat wij overwegen om in te stappen: 

  • Eenvoudig: volgens gebruikers eenvoudig in gebruik en kost weinig tijd. Ernaast zijn er stelselmatig terugkerende trainingen waarin je al jouw vragen kan stellen.
  • Winstgevend: voor zowel beginnende als ervaren beleggers is deze tool enorm winstgevend gebleken. Je zou met minder dan 10 minuten per week: 20,6% rendement kunnen maken zonder onnodige stress.
  • Bewezen: de tool gebruikt alleen bewezen, succesvolle strategieën. De methode is getest op honderden aandelen en indices over vele decennia. De gemiddelde winst hieruit was 20,6% per jaar. De resultaten van de afgelopen 24 jaar op AEX-aandelen in het slechtste jaar was -19% (2008 | AEX -50%). Het beste jaar was +76% (1997).
  • Risico’s verlagen: de navigator laat winsten doorlopen en kapt verliezen af. Het volgt hiervoor het spoor van de grote beleggers die – doordat ze zo groot zijn – niet onzichtbaar kunnen handelen.
  • Transparant: het is mogelijk je te laten opleiden in het zelf gebruiken van het product. Hierbij leert Harm jou alle ins en outs en geeft je inzicht in de werking.
  • Ervaren: Harm van Wijk heeft aan de universiteit van Tilburg een universitaire opleiding gevolgd en is doctorandus in Commerciële Economie. Hij werkte voor de Financiële Telegraaf en tal van grote Nederlandse banken. Hij was de grondlegger van SNS FundCoach en Binck Bank. Hij heeft het platform Beleggen.com gelanceerd. Dit platform heeft inmiddels meer dan 20.000 gebruikers!
  • Betrouwbaar: Harm deelt al jaren transparant zijn eigen resultaten en zijn bedrijf staat goed vindbaar ingeschreven in de KVK 34244390. Wij vinden online geen negatieve recensies.

Noot: Dit zijn dus de redenen waardoor wij op dit moment enthousiast zijn maar LET OP: Wij zijn geen financieel adviseurs! Wij geven geen adviezen en je bent zelf verantwoordelijk voor jouw resultaten.

Wanneer je een ander niet kan vertrouwen

Fondsen en banken maken naast hun fundamentele analyse allemaal gebruik van technische analyse. Ze gebruiken hiervoor snelle data-computers.

Waarom zou je jouw belegging niet via zo’n bank of fonds laten lopen?
Waarom zou je hun tips en kennis niet gebruiken?

1. Het is niet hun doel de daadwerkelijke kennis met jou te delen.
2 Je haalt geen beter rendement dan simpelweg beleggen in b.v. de AEX.

Harm besloot zijn eigen tool te bouwen. Deze heeft al 10 jaar aantoonbaar goede resultaten.

Technische analyse toevoegen of niet?

Wij zijn geïnteresseerd geraakt om met onze fundamenteel aangelegde portefeuille gebruik te maken van de formule van Harm van Wijk.

Ook jij kan over jouw ETF’s en aandelen a.d.h.v. technische analyse laten bepalen wanneer je het beste uit- en weer in kunt stappen.

We hebben 8 februari om 20:00 uur een gratis webinar met Harm gepland en willen graag zoveel mogelijk enthousiaste, maar vooral ook kritische deelnemers uitnodigen. Hopelijk ben jij er dus bij om samen met ons te beslissen om wel of geen gebruik te maken van Harm zijn formule.

Noot: Het gratis webinar was op 8 februari om 20:00 uur. Wij gaan binnenkort starten met Harm zijn formule en zullen de resultaten gaan delen. Wil jij zelf nog een webinar volgen. Bekijk via de link wanneer er een nieuw Webinar wordt georganiseerd! 

Nu al gebruik maken van Harm zijn formule?

Ben jij na het zien van de video en dit blog al overtuigd van deze tool en wil je er meer over lezen en horen?

Via onderstaande link kun jij een gratis training volgen over zijn bewezen succesvolle strategie.

Jacco succesvol

PS. een duimpje onder de video op youtube en een berichtje onder dit artikel is LEUK! 

Lees ook:

starten met aandelen
Aandelen
Janneke van den Brink

Onze aandelenportefeuille

Beleggen in Aandelen Gepubliceerd op: 15 november 2021 Over het kopen van aandelen, onze portefeuille, strategie & ontwikkeling. ja! ik doe mee aan het gratis webinar starten met aandelen RESULTAAT Onze aandelenportefeuille doet het goed! We hebben het rendement op onze aandelen niet netjes jaarlijks bijgehouden, maar sinds onze voorzichtige eerste aankoop in maart 2019,

Read More »

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *