fbpx
Harm van Wijk Jacco van den Brink

Gepubliceerd op: 13 augustus 2021

Het slimme geld achterna & steady rendement op de aandelenmarkt! Hoe is dat mogelijk?

Niet meer steeds in de stress naar de koersen van jouw aandelen kijken?

Wij doen dit nu nog veel te vaak. Natuurlijk weten we dat het verstandiger is ons op de cijfers van het bedrijf te richten. Gaat het cijfermatig gezien goed met een bedrijf dan zal dat beleggers aantrekken en zal de waarde van het bedrijf zich ook weer herstellen. Beter dan kijken naar de koersen hielden we ons dus bezig met het bekijken van de cijfertjes via onze cursus aandelen analyseren in 1 uur bv.

Bepaal passief met een tool de perfecte in- en uitstap momenten op de beurs.

Wij vragen ons regelmatig af of onze fundamentele analyse goed genoeg is. Herken jij dit? Het liefst wil je ervoor zorgen dat jij de momenten waarop de koers naar beneden schiet niet hoeft mee te maken.

Wij spraken met beleggingsexpert Harm van Wijk. Harm heeft meer dan 30 jaar beleggingservaring in opties en aandelen en ontwikkelde een methode m.b.v. technische analyse, waarmee hij al 10 jaar lang o.a. koersdalingen voorspelt door simpelweg de grote investeerders op te sporen en te kopiëren. Gezien wij het gesprek met Harm hebben opgenomen, kun jij zijn korte uitleg hier terugvinden! 

Waarom Harm zijn tool gebruiken

Wij hebben natuurlijk zelf wat onderzoek gedaan. Dit zijn de redenen dat wij overwegen om in te stappen: 

  • Eenvoudig: volgens gebruikers eenvoudig in gebruik en kost weinig tijd. Ernaast zijn er stelselmatig terugkerende trainingen waarin je al jouw vragen kan stellen.
  • Winstgevend: voor zowel beginnende als ervaren beleggers is deze tool enorm winstgevend gebleken. Je zou met minder dan 10 minuten per week: 20,6% rendement kunnen maken zonder onnodige stress.
  • Bewezen: de tool gebruikt alleen bewezen, succesvolle strategieën. De methode is getest op honderden aandelen en indices over vele decennia. De gemiddelde winst hieruit was 20,6% per jaar. De resultaten van de afgelopen 24 jaar op AEX-aandelen in het slechtste jaar was -19% (2008 | AEX -50%). Het beste jaar was +76% (1997).
  • Risico’s verlagen: de navigator laat winsten doorlopen en kapt verliezen af. Het volgt hiervoor het spoor van de grote beleggers die – doordat ze zo groot zijn – niet onzichtbaar kunnen handelen.
  • Transparant: het is mogelijk je te laten opleiden in het zelf gebruiken van het product. Hierbij leert Harm jou alle ins en outs en geeft je inzicht in de werking.
  • Ervaren: Harm van Wijk heeft aan de universiteit van Tilburg een universitaire opleiding gevolgd en is doctorandus in Commerciële Economie. Hij werkte voor de Financiële Telegraaf en tal van grote Nederlandse banken. Hij was de grondlegger van SNS FundCoach en Binck Bank. Hij heeft het platform Beleggen.com gelanceerd. Dit platform heeft inmiddels meer dan 20.000 gebruikers!
  • Betrouwbaar: Harm deelt al jaren transparant zijn eigen resultaten en zijn bedrijf staat goed vindbaar ingeschreven in de KVK 34244390. Wij vinden online geen negatieve recensies.

Noot: Dit zijn dus de redenen waardoor wij op dit moment enthousiast zijn maar LET OP: Wij zijn geen financieel adviseurs! Wij geven geen adviezen en je bent zelf verantwoordelijk voor jouw resultaten.

Wanneer je een ander niet kan vertrouwen

Fondsen en banken maken naast hun fundamentele analyse allemaal gebruik van technische analyse. Ze gebruiken hiervoor snelle data-computers.

Waarom zou je jouw belegging niet via zo’n bank of fonds laten lopen?
Waarom zou je hun tips en kennis niet gebruiken?

1. Het is niet hun doel de daadwerkelijke kennis met jou te delen.
2 Je haalt geen beter rendement dan simpelweg beleggen in b.v. de AEX.

Harm besloot zijn eigen tool te bouwen. Deze heeft al 10 jaar aantoonbaar goede resultaten.

Technische analyse toevoegen of niet?

Wij zijn geïnteresseerd geraakt om met onze fundamenteel aangelegde portefeuille gebruik te maken van de formule van Harm van Wijk.

Ook jij kan over jouw ETF’s en aandelen a.d.h.v. technische analyse laten bepalen wanneer je het beste uit- en weer in kunt stappen.

We hebben 8 februari om 20:00 uur een gratis webinar met Harm gepland en willen graag zoveel mogelijk enthousiaste, maar vooral ook kritische deelnemers uitnodigen. Hopelijk ben jij er dus bij om samen met ons te beslissen om wel of geen gebruik te maken van Harm zijn formule.

Noot: Het gratis webinar was op 8 februari om 20:00 uur. Wij gaan binnenkort starten met Harm zijn formule en zullen de resultaten gaan delen. Wil jij zelf nog een webinar volgen. Bekijk via de link wanneer er een nieuw Webinar wordt georganiseerd! 

Nu al gebruik maken van Harm zijn formule?

Ben jij na het zien van de video en dit blog al overtuigd van deze tool en wil je er meer over lezen en horen?

Via onderstaande link kun jij een gratis training volgen over zijn bewezen succesvolle strategie.

Jacco succesvol

PS. een duimpje onder de video op youtube en een berichtje onder dit artikel is LEUK! 

Lees ook:

Aandelen
Janneke van den Brink

Moet jij aandelen Shell kopen

Moet je aandelen Shell kopen? Dit artikel biedt een helder antwoord op deze prangende vraag. Ontdek waarom het antwoord niet eenvoudig is en waarom een grondige analyse van fundamentele en technische factoren cruciaal is. Leer hoe erkende beleggingsexpert Rowan Nijboer praktische strategieën aanbiedt, speciaal ontworpen voor beginners. Ontdek hoe zijn trainingen, live sessies en enthousiasme in zijn lidmaatschap je kunnen helpen om beter geïnformeerde beleggingsbeslissingen te nemen. Krijg de kwaliteiten om zelfstandig een antwoord te geven op de vraag of je aandelen Shell moet kopen.

Read More »
Aandelen
Janneke van den Brink

Het Rowan Nijboer Lidmaatschap: Leer beleggen en krijg exclusieve toegang tot zijn portefeuille

Ontdek het Rowan Nijboer Lidmaatschap: Beleg met expertise, ontvang exclusieve analyses en blijf op de hoogte. Leer wie Rowan Nijboer is en waarom de financieel Vrije Vrouw en vent hem bewonderen voor zijn training, podcasts en boek. Ontdek gedetailleerde trainingen, praktische blogs en begeleide video’s die beleggen toegankelijk maken voor iedereen, en krijg de kans om persoonlijk advies te ontvangen.

Read More »

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Liveshow - Wat erbij komt kijken als je wil emigreren

🌍 Wil jij Nederland achter je laten?

Tijd om te ontsnappen aan die hoge kosten, het gehaaste gevoel en de Nederlandse levensstijl die niet helemaal bij jou past? Belastingen die je plannen dwarsbomen, politiek en sociale frustraties, en oh, die eeuwige regen! 🌧️ Klaar voor een nieuwe cultuur, een ander klimaat, en een beter leven?

Dan is het tijd om te ontdekken wat erbij komt kijken als je wilt emigreren! Schrijf je nu in voor onze gratis liveshow op woensdag 1 mei om 20:00 uur en leer alles over het emigratieproces met niemand minder dan Debby van der Mije. Als emigratiespecialist en coach voor ondernemers die op zoek zijn naar meer vrijheid en levenskwaliteit, staat Debby klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Meld je hieronder aan:

Uitleg Liveshow Kopieren

Wil je een vrijer leven en investeren in Spaans vastgoed, maar weet je niet waar te beginnen? Your Destinations begeleidt je graag als gecertificeerde vastgoedcoach in Spanje voor de lange termijn. Zij helpen je bij elke stap in het selectie-, aankoop- en verhuurproces, zodat je een veilige investering kunt doen met een maximaal rendement uit waardestijging en huurinkomsten!

Meld je hieronder aan: