fbpx

LEER AAN DE HAND VAN EEN PRO

Fundamentele analyse

Zelf uitvoeren in 1 uur

Leuk

Binnen een paar minuten zul je enthousiast bezig zijn met het maken van jouw eigen fundamentele analyse. In iedere stap wordt je begeleid waardoor stoffige cijfers uit jaarverslagen op simpele wijze zullen veranderen in nuttige informatie waarmee jij de toekomst kan voorspellen!

Forex

winstgevens

De toekomst voorspellen is super leuk en zeer winstgevend. Wij stellen dat jij wanneer jij jouw aankoopbeslissingen gaat nemen met behulp van het stappenplan uit deze cursus je een beter resultaat kunt boeken dan 90% van de particulieren beleggers. Dit 1ste resultaat kan al binnen 1 uur bereikt worden.

leren

Jij gaat snel en simpel alle stappen (ratio's) leren van het analyseren. Je leert alle cijfers vinden, begrijpen en beoordelen. Ook leer je wat ze ten opzichte van elkaar zeggen. Is een bedrijf financieel gezond, winstgevend en betaalbaar? Jij weet het straks allemaal en kan daardoor slimme beslissingen nemen.

Wil jij?

1 Fundamenteel Analyseren
Zelf stap voor stap doorlopen.
Click Here
2 Hulp van een Pro
Uitleg bij iedere ratio
Click Here
3 Zelf bedrijven kiezen
Die je wil onderzoeken. (de cursus is onbeperkt benaderbaar)
Click Here
4 Ratio's
Kunnen vinden en begrijpen
Click Here
5 Toekomst voorspelen
Aan de hand van jouw analyse
Click Here
6 Meer kennis
Dan 90% van de particuliere beleggers
Click Here
7 Meer rendement
Door meer kennis
Click Here
Vorige slide
Volgende slide
1 Korte termijn
Speculeren op snelle winsten
Click Here
2 Hoge risico's
In de hoop op een voltreffer
Click Here
3 Technische analyse
Vertrouwen zonder onderzoek naar intrinsieke waarden
Click Here
4 Intrinsieke waarde
Niet in overweging nemen
Click Here
Vorige slide
Volgende slide

De cursus is exact wat je nodig hebt.
Start direct!

De cursus is zonde van jou tijd.
Zoek een andere belegging!

Gratis instructievideo. Beleggen voor dummies

Hoe werkt de beurs? Wat is een aandeel? Waarom is het leuk hierin te beleggen en wat kan jou dat opleveren? Wat is fundamentele analyse en welk voordelen levert dit op? Hoe moeilijk is het om dit uit te voeren? Hoe kan je starten? Wat is een broker? 

Wie is Tim Nijsmans en de Vermoegensgids

Tim Nijsmans
Tim Nijsmans

Laat je aan de hand nemen door Tim Nijsmans

Tim Nijsmans is …..

Excelco neemt jou 95% van het werk uit handen!

Tijdens deze cursus leer je op eenvoudige wijze bedrijfsgegevens uit jaarverslagen te begrijpen en gebruiken. Jaarverslagen lezen is misschien niet de leukste bezigheid die je kan bedenken? Dan is het goed te weten dat Excelco dit voor jou kan doen. Excelco is zeer gebruiksvriendelijk. In deze cursus jou neemt Tim Nijsmans jou bij zowel bij het vinden als begrijpen van deze cijfers bij de hand. De cijfers zullen voor jou gaan leven en helpen jou te voorspellen hoe de toekomst van het bedrijf eruit ziet. Excelco geeft jou binnen enkele muisklikken alle informatie die je nodig hebt voor jouw fundamenetele analyse.

Hiernaast geeft het jou gratis tips, desgewenst extra verdieping mogelijkheden voor je onderzoek en de mogelijkheid snel te vergelijken met andere bedrijven. Alles zeer overzichtelijk weergegeven en omschreven.

Je kunt via de website van Excelco het een dag gratis uitproberen. Wanneer je een abonnement wil raden we aan vooral via onze link aan te melden zodat je gebruik kan maken van de cursisten korting van ..%. 

Kijk mee met de resultaten van onze eerste cursisten Ana Cuenca, neem het tegen haar op en daag jouw vrienden uit!

Psychologie van de Marktcyclus

Ontdek de psychologie achter de marktcyclus in cryptovaluta en leer de verschillende stadia kennen die investeerders doormaken. Begrijp hoe emoties en economische factoren de markt beïnvloeden en leer waardevolle strategieën om succesvol te navigeren door de volatiliteit van de crypto-wereld.

Read More »
" You are the master of your destiny. You can influence, direct and control your own environment. You can make your life what you want it to be ".
Napoleon Hill
Napoleon Hill
schrijver van think and grow rich

Ruim 4 jaar beleggingservaring

Actief geweest in de bedrijfsmakelaardij en nog steeds actief als online (vastgoed-)belegger. Vanuit beide perspectieven veel ervaring op gedaan in relatief korte tijd.

7 dagen in de week bereikbaar

Ik ben 7 dagen in de week bereikbaar om je vragen te beantwoorden per Skype, e-mail en formulier.

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding van een coach die precies met dezelfde vraagstukken zat als jij. Ik heb al meerdere personen op weg mogen helpen en dit geeft mij ook enorm veel energie.

Relevant Netwerk

Door werkervaring in de makelaardij en als belegger heb ik een relevant netwerk opgebouwd met betrouwbare mensen die je goed op weg kunnen helpen. Dit scheelt enorm veel tijd.

Uitleg Liveshow Kopieren

Wil je een vrijer leven en investeren in Spaans vastgoed, maar weet je niet waar te beginnen? Your Destinations begeleidt je graag als gecertificeerde vastgoedcoach in Spanje voor de lange termijn. Zij helpen je bij elke stap in het selectie-, aankoop- en verhuurproces, zodat je een veilige investering kunt doen met een maximaal rendement uit waardestijging en huurinkomsten!

Meld je hieronder aan: