fbpx

Uit een eerder verzonden nieuwsbrief

Steeds meer vrouwen beleggen: Hoe ik financiële vrijheid en zingeving vond

Vandaag in het AD 🔥

Zooo gaaf om te zien dat steeds meer vrouwen aan het beleggen zijn.

Iets wat is begonnen met het delen van mijn eigen doel om vóór mijn veertigste financieel vrij te zijn, maar een doelstelling werd die me zoveel meer bracht dan dat.

Het maakte me wakker uit een comateuze toestand en gaf me het allerbelangrijkste wat een mens kan hebben in ‘t leven: zingeving. Iets wat je met geen enkele euro kan kopen en wat mij voorgoed verloste van mijn burn-outs.

Op het moment dat jij het roer in eigen handen neemt, dan overkomt het leven je niet meer – maar word je de kapitein van je eigen schip. Iets wat ook niemand anders zou moeten zijn dan jij.

En nee, het komt absoluut niet aanwaaien. Het is snoeihard werken en 100x op je bek gaan, maar weet je wat het mooie daarvan is?

Je leert! Je wordt steeds sterker.

Met een duidelijk doel voor ogen, is er niets en niemand die jou tegen kan houden.

En dit alles begint bij een gedachte welke je uitwerkt op papier. Een vastomlijnd doel, ondersteund met een brandend verlangen..

En we zullen nog wel 100x vallen en onszelf pijn doen door de fouten die we maken, maar dat maakt allemaal niet uit.

Quitters never win and winners never quit.

Een winnaar ben je op het moment je hier ook in gaat geloven (corny but true 😉).

Blogs
Janneke van den Brink

Op het randje van de afgrond… We must jump!

Ontdek hoe Jacco en ik streven naar financiële vrijheid door diversiteit in investeringen, van vastgoed tot Bitcoin. Lees over onze uitdagingen, successen en waarom we gekozen hebben voor een leven van creatief ondernemen.

Read More »

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uitleg Liveshow Kopieren

Wil je een vrijer leven en investeren in Spaans vastgoed, maar weet je niet waar te beginnen? Your Destinations begeleidt je graag als gecertificeerde vastgoedcoach in Spanje voor de lange termijn. Zij helpen je bij elke stap in het selectie-, aankoop- en verhuurproces, zodat je een veilige investering kunt doen met een maximaal rendement uit waardestijging en huurinkomsten!

Meld je hieronder aan: