fbpx

Hét financieel onafhankelijk-platform voor vrouwen.

Wil je ook zo graag meer vrijheid?

Creëer financiële onafhankelijkheid en ontsnap uit de ratrace!

kennis & mindset

Toegepaste kennis en mindset wel te verstaan! Er zijn een aantal boeken die mijn leven volledig hebben veranderd. Als ik deze kennis niet had opgedaan dan had ik nooit de mindset gehad om uit de ratrace te durven ontsnappen en te gaan voor mijn passie!

Kennis financieel vrije vrouw

Beleggen

Waarom? Omdat óók jij dit kan! Het is een grote misvatting om te denken dat beleggen in vastgoed of in aandelen alleen is weggelegd voor de rijken of specialisten. Ik geef je graag mijn inzicht in hoe je simpel kunt opstarten met de diverse beleggingsvormen die er zijn.

besparen & verdienen

Naast een manier van besparen laat ik jou zien welke mogelijkheden je hebt om meerdere inkomstenstromen naast elkaar te genereren, zonder dat dit je al teveel tijd kost. Hoe je te werk gaat om online iets op te starten naast je huidige werk.

Over Wie Ik Ben

‘Dankzij’ een burn-out ben ik bijna op obsessieve manier bezig gegaan met het doel om vóór mijn veertigste financiële vrijheid te behalen.

Dit ging uiteraard niet zonder slag of stoot, maar dankzij een vastomlijnd doel en een brandend verlangen, is mijn doel zelfs al een stuk eerder behaald dan verwacht. Dit alles dankzij de passieve inkomsten die worden gegenereerd vanuit diverse beleggingen.

Begin oktober 2019 ben ik gestopt met het werken voor een baas en richt ik mij heel bewust alleen nog maar op zaken waar ik energie van krijg!

Het leven is simpelweg te kort om je in een situatie te bevinden waar je niet in wilt zijn. Het werd hoog tijd om voor mezelf te kiezen.

Eindelijk meer tijd voor partner & kind, familie en vrienden. Daar draait het toch uiteindelijk ook om in je leven?

Met dit platform hoop ik je bewust te maken van de diverse mogelijkheden om je money-mindset te veranderen en geld voor jou te laten werken in plaats van andersom.

Interviews & blog

Psychologie van de Marktcyclus

Ontdek de psychologie achter de marktcyclus in cryptovaluta en leer de verschillende stadia kennen die investeerders doormaken. Begrijp hoe emoties en economische factoren de markt beïnvloeden en leer waardevolle strategieën om succesvol te navigeren door de volatiliteit van de crypto-wereld.

Read More »
" You are the master of your destiny. You can influence, direct and control your own environment. You can make your life what you want it to be ".
Napoleon Hill
Napoleon Hill
schrijver van think and grow rich

Gratis liveshow - Jouw waar(den) leren verkopen met sales specialist Andy de closer

Ontdek en benut jouw kwaliteiten, vergroot jouw waarde voor anderen en leer deals te sluiten die jouw leven veranderen.

Sales kwaliteiten zijn niet alleen van groot belang als je een bedrijf hebt of voor een bedrijf werkt waar je producten of diensten moet verkopen.

Het vermogen om de behoeften van anderen te begrijpen en de waarde die jij kunt bieden met jouw talenten op waarde te schatten, is iets wat je in alle mogelijke situaties in jouw leven wilt kunnen toepassen. 

Meld je hieronder aan:

Uitleg Liveshow Kopieren

Wil je een vrijer leven en investeren in Spaans vastgoed, maar weet je niet waar te beginnen? Your Destinations begeleidt je graag als gecertificeerde vastgoedcoach in Spanje voor de lange termijn. Zij helpen je bij elke stap in het selectie-, aankoop- en verhuurproces, zodat je een veilige investering kunt doen met een maximaal rendement uit waardestijging en huurinkomsten!

Meld je hieronder aan: