fbpx
Alternatief voor DEGIRO

DEGIRO vs Binckbank

Gepubliceerd op: 27 mei 2020

DEGIRO en BinckBank zijn interessante en goedkope online brokers als je investeert met het doel om financiële onafhankelijkheid te bereiken. Helaas kampt DEGIRO momenteel met lange wachtrijen bij het openen van een account en het beantwoorden van telefoontjes en e-mails.

Dit heeft alles te maken met de impact van COVID-19 op beurzen en dus ook de aanwas van nieuwe klanten. Nieuwe klanten moeten daarom langer wachten om een account te kunnen openen. Gelukkig is er een goedkoop alternatief: BinckBank Fundcoach. 

Ik vertel je er graag meer over in dit blogartikel.

Het onstaan van de Binckbank

Deze broker is gek op beleggen en doet dit al tientallen jaren. Met meer dan 20 jaar beleggingservaring en gebruiksvriendelijke platforms is dit de ideale partij voor de beginnende belegger. Je kunt altijd beroep doen op een deskundige servicedesk waarbij je advies en ondersteuning krijgt van échte specialisten.

Hoe het begon bij DEGIRO

DEGIRO is een Nederlandse online broker die in een kort tijdsbestek is uitgegroeid tot een groots handelsplatform. In 2013 werd de broker door 4 oud-medewerkers van BinckBank gelanceerd en inmiddels is het concept uitgerold in 18 Europese landen. Beleggen is wereldwijd mogelijk en dat tegen ongekend lage tarieven. Vanwege de huidige lange wachtrijen haakt de beginnende belegger af en gaat op zoek naar een andere goedkope manier om te beleggen.

Voordelen van de BinckBank

Beleggen via BinckBank is een aantrekkelijke optie om de lange wachtrijen bij DEGIRO te ontwijken. 

Welke voordelen biedt het platform nog meer?

Nadelen van de Binckbank

Als beginnende belegger moet je rekening houden met een aantal nadelen zodra jij je inschrijft via dit platform:

Beleggen met de BinckBank Fundcoach

Wil je zelf vorm geven aan de financiële doelen? Dan is de Fundcoach een aantrekkelijke en goedkope manier om dit te realiseren. Je legt maandelijks geld in zónder aanvullende transactiekosten, je doet dit middels een gebruiksvriendelijk platform en tot slot ben je verzekerd van uitgebreide ondersteuning.

Binck Fundcoach
Tarieven Binckbank Fundcoach

Voordelen van beleggen bij DEGIRO

Er zijn goede redenen om als beginnende belegger te starten via deze beursmakelaar.

Waarom je handelt via het platform van deze beursmakelaar?

Nadelen van beleggen bij DEGIRO

Naast bovengenoemde voordelen kent dit handelsplatform ook verschillende nadelen:

Conclusie

Wil je starten met beleggen en zoek je een goedkoop alternatief voor DEGIRO door de drukte die er momenteel heerst? BinckBank Fundcoach is een prima alternatief. 

DEGIRO is aantrekkelijk vanwege de enorm lage kosten, maar wil je toch beginnen met beleggen dan komt de BinckBank Fundcoach met periodiek beleggen waarbij je geen transactievergoeding betaalt – het dichtst in de buurt.

3 gedachten over “DEGIRO vs Binckbank”

  1. Hi!
    Ik wil graag naast individuele aandelen ook graag elke maand in VWRL inleggen.
    Ik zit bij Binck bank en sta op de wachtlijst voor de Giro om daar in ETF te beleggen (1x gratis per maand)
    Kan ik VWRL ook via deze optie bij de BinckBank beleggen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uitleg Liveshow Kopieren

Wil je een vrijer leven en investeren in Spaans vastgoed, maar weet je niet waar te beginnen? Your Destinations begeleidt je graag als gecertificeerde vastgoedcoach in Spanje voor de lange termijn. Zij helpen je bij elke stap in het selectie-, aankoop- en verhuurproces, zodat je een veilige investering kunt doen met een maximaal rendement uit waardestijging en huurinkomsten!

Meld je hieronder aan: