fbpx
Vastgoed UK

Vastgoed Experiment UK – deel 14

Experiment vastgoed UK - deel 14

Gepubliceerd op: 28 januari 2021

"Ik ga een pandje kopen in de UK!"

Jullie!

Lieve, beste, geachte lezers van mijn blogs.

Deze keer wil ik aandacht besteden aan jullie!

In blog 2 schreef ik dat ik al op jonge leeftijd was afgekeurd. Ik moest veel liggen en uiteraard had ik geen collega’s. Dat miste ik enorm!

Nu in de corona-lockdown wordt er veel gepraat over thuis moeten blijven, eenzaamheid en stress. Ik was jarenlang in lockdown, niet alleen wat ziek zijn betreft maar ook emotioneel.

Natuurlijk had ik hobby’s; vooral schilderen en natuurlijk had ik vriendinnen en ook nog 2 fijne zussen, maar mijn echte passie die kon ik met niemand delen… mijn passie voor vastgoed!

Ik schreef in blog 2:
‘In mijn tijd’ kende ik niemand, maar dan ook echt niemand, die zoiets deed. Het was best een eenzaam bestaan en eigenlijk schaamde ik me ervoor.

Dat is mede de reden waarom ik nu juist wil delen wat ik ga doen: een pandje kopen in de UK .

Nou dat heb ik geweten!

Dagelijks, echt waar… iedere dag… krijg ik fijne, inspirerende en positieve reacties op mijn blogs.

Niet alleen complimenten, maar ook bijvoorbeeld de vraag of ik niet een boek wil gaan schrijven, wat ik misschien inderdaad ga doen. k heb een veelzijdig vastgoed verleden en voor het eerst kan en mag ik erover praten of schrijven.

Naast deze leuke berichten heb ik ook met veel mensen kunnen sparren over vastgoed. Over bouwen, flippen (wat ik nog steeds verbouwen noem), verhuren, investeren, netwerk opbouwen en zelfs over het verboden onderwerp: geld.

Dit is blog 14
2 per week in nog geen 2 maanden tijd en mijn leven is veranderd!

En dat allemaal dankzijn JULLIE !!!

Er is mij daarbij nog iets totaal onverwacht overkomen:

Veel van jullie zijn mede door mijn blogs daadwerkelijk geïnteresseerd geraakt in de aankoop van vastgoed in de UK, met name in Wales. En jullie blijken ook over de financiële middelen te beschikken om aan te kopen en dit heeft geresulteerd in een structureel samenwerkingsverband met Mr. X.

Mr. X wil jullie graag, met iedereen uit zijn netwerk, helpen om 1 of meer panden te kopen, uiteraard tegen een afgesproken fee, maar dat zijn alleszins redelijke afspraken.

En die belangstelling is zo groot dat ik vooraf gesprekken voer met potentiële kopers (en hoe leuk vind ik dat!) om te filteren wie er daadwerkelijk aan de voorwaarden voldoet om succesvol een vastgoed-carrière in de UK op te bouwen.

Hoe geweldig is dit toch!

Vastgoed Mastermind
Klik op afbeelding voor meer info

In een periode dat het investeren in vastgoed in Nederland volslagen lamgelegd wordt door demotiverende maatregelen, komt er voor ons een nieuwe kans langs die bereikbaar en haalbaar is. Een kans met veel mogelijkheden om in de niet al te verre toekomst financieel-vrij te worden. 

Ik maak meteen wel het voorbehoud dat ik weliswaar voor 100% geloof in hetgeen ik geschreven heb, maar dat nog steeds ik geen ‘’bewijs’’ heb. Het gaat nog steeds om een experiment.

Maar zelfs al valt het enorm tegen (wat ik absoluut niet verwacht), dan nog is het eindeloos veel beter dan het huidige vastgoed-investeringsklimaat in Nederland.

Jullie kunnen mijn experiment volgen en zelf kijken of, en op welk moment, je instapt.

En dat er veel van jullie willen instappen is laatste weken duidelijk gebleken. Er waren zoveel reacties en leuke telefoongesprekken (en inmiddels ook al gezamenlijke wijntjes) dat ik het moet gaan stroomlijnen.

Ik heb een emailadres aangemaakt waarop jullie mij altijd kunnen bereiken. Het emailadres hiervoor is: setwell.uk@gmail.com.

Als je echt gebruik wil maken van de hulp en het netwerk van Mr. X en je hebt voldoende cash geld (zeg €80.000,-) dan kun je me mailen of je gegevens achterlaten via de button onderaan deze pagina.

Als je wat over je achtergrond vertelt en je gegevens onderaan de pagina achterlaat, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug en dan kunnen we sparren over de mogelijkheden die er voor je zijn.

Off market deals
Klik op afbeelding voor meer info

En er is nog iets wat ik voor jullie kan doen.

Ik begrijp best dat al die cijfers die jullie in mijn laatste blogs zagen vaak best moeilijk te begrijpen zijn.

Sommigen van jullie zullen zeggen: ‘’O, gewoon een excel-bestandje, volkomen begrijpelijk’’, maar voor veel van jullie is het abracadabra.  Gewoon Chinees; ofwel volslagen onbegrijpelijk.

Als voormalig wiskunde-lerares  weet ik dat voor de een getallen gesneden koek zijn en dat getallen  anderen tot wanhoop drijven.

Daarom heb ik met Janneke afgesproken dat er op korte termijn een gratis webinar georganiseerd wordt waarbij ik old-school die getallen achter vastgoed zal uitleggen aan de hand van fictieve voorbeelden in de UK en ik zal “opschalen” proberen duidelijk te maken; het meerdere panden kopen met 1 bedrag.

Ik hoop dat ik met dit alles veel mensen kan helpen en dat jullie allemaal net zo enthousiast worden als ik al ben.

Aarzel niet om me te mailen, en dat mag ook best als je vragen hebt of gewoon een praatje met me wil maken… ik heb heel wat in te halen op dit gebied.

Tot mijn volgende blog!

(waarin ik een probleem behandel, want problemen zijn er altijd en ook die zal ik eerlijk opschrijven)

Lonneke 

Lonneke Kemper

P.S. reacties zijn meer dan welkom!

Lees ook:

5 reacties op “Vastgoed Experiment UK – deel 14”

  1. Wat een mooie eerlijke blog weer van jou.
    Dat mist nog weleens. De eerlijke verhalen!
    Niet alles is rozengeur en manenschijn. Met vallen en opstaan bereik je je doel.
    En daar “durf” je over te schrijven.
    Tot snel. ????

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.