fbpx
Vastgoed UK

Vastgoed Experiment UK – deel 1

Experiment vastgoed UK - deel 1

Gepubliceerd op: 10 december 2020

Wat moet je doen als je beslist geen tijd hebt, maar er komt zoiets waanzinnig interessants langs dat je het echt niet kunt laten liggen?

Dan moet je improviseren..

Dat overkwam mij deze week: Lonneke Kemper, één van de eerste vastgoedvrouwen die ik ontmoette op mijn vastgoedreis (op een bruiloft, leuk he?), schreef een serie actuele blogs over een experiment dat zij aangaat met het kopen van een pand in de UK in januari 2021. 

Zij stelde voor om deze blogs op Financieel Vrije Vrouw te plaatsen…

Deze blogs zijn zo ongelooflijk interessant voor iedereen die geïnteresseerd is in het aankopen van vastgoed in de UK, dat ik deze kans niet kan laten liggen natuurlijk!

Veel leesplezier.

"Ik ga een pandje kopen in de UK!"

Hoeveel keer kwam ik dat bericht wel niet tegen in de afgelopen maanden! En steeds waren het succes-story’s.

Maar hoe dan?

Steeds als ik verder ging informeren kwam ik niet tot de kern en stuitte ik op dure coachingstrajecten.

Niets mis mee, maar dat geld zou ik zelf toch liever besteden aan: een pandje in de UK! 😉

De informatie die wel bij mij binnenkwam, leerde mij dat de woningen daar goedkoop zijn, voor een goede prijs en gemakkelijk verhuurd kunnen worden. Erg aantrekkelijk dus.

Het zou toch fijn zijn als ik zo een traject eens kon volgen en een strategie kon bekijken, leren uit de praktijk zeg maar.

Ik ga het doen!

En toen kwam ik op het volgende idee: ik ga het gewoon doen!

Ik ga zelf een pand kopen in de UK, ik kan het me veroorloven uit de opbrengst van eerder verkocht vastgoed, het wordt een experiment.

Het plan

Ik ga in januari 2021 een pand in de UK kopen en ik schrijf het hele proces op: de kosten, de effort, de medewerking, de tegenwerking, het succes of het falen.

Alles wat ik leer van het experiment.

En ik laat belangstellenden meelezen, ik zal zeer regelmatig een blog posten.

Belangstelling?

Lees dan mee en kijk of het kopen van een pandje in de UK al dan niet iets voor jou is.

Ik zal in het volgende blog vertellen wie ik ben en ik stel het erg op prijs als je regelmatig een reactie geeft, uiteraard mogen er ook vragen worden gesteld, ik zal antwoorden als ik dat kan.

We gaan beginnen… het experiment geeft mij best wel spanning, maar vooral ook veel verwachting, en bovendien de hoop dat ook jullie er je voordeel mee kunt doen.

Tot de volgende blog!

Lonneke
  
* Blog iedere dinsdag en donderdag om 20:00u online!

Lonneke Kemper

Lees ook:

9 reacties op “Vastgoed Experiment UK – deel 1”

 1. Wat een leuke beginblog Lonneke. En wat spannend dat wij allemaal mee mogen lezen met dit experiment. Ik zal er elke keer klaar voor zitten aangezien ik erg geïnteresseerd ben. Ik wens je van harte een succesvol resultaat.

 2. Hi Lonneke, geweldig dat je je UK-vastgoedavontuur met ons deelt. Ik ben heel benieuwd naar je ervaringen en kijk dan ook uit naar je blogs!

 3. Danielle van Wijngaarden

  Heel veel succes Lonneke!!
  Ik kan mij voorstellen dat het spannend is. Geweldig dat je dit avontuur wilt delen en ons mee wilt laten lezen. Ik kijk ernaar uit!

 4. Wat leuk Lonneke! De blog die je geschreven hebt en dat je de uidaging van een pand in de UK kopen aan gaat. Je reden om niet voor coachingstrajecten te willen betalen en het dus zelf uit te gaan zoeken vind ik heel herkenbaar. Heel veel succes met de ontdekkingsteis! Ik volg je graag.
  Groetjes Andréa

 5. Superleuk om met dit avontuur mee te mogen lezen, ik ben zo benieuwd naar je volgende stap(pen) en stiekem ook wel een beetje naar de resultaten 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.