fbpx
Rent2Rents UK

Gastblog mini-hotelletjes in de UK – deel 6

Rent to Rent Experiment - deel 6

Gepubliceerd op: 10 september 2021

Update

Deze week geen blog, maar een update! Ik heb mezelf namelijk voorgenomen om zoveel mogelijk te genieten van ons financieel vrije leven deze week.

Kemper in een camper

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, daarom bij deze een veelzeggende foto:

Lonneke camper

Ik krijg echter zoveel leuke reacties dat ik zeker weet dat er lezers zijn die graag willen weten hoe het gaat. Dat vertel ik jullie graag in deze update.

Update

Ons eerste minihotelletje is vanaf 27 juli te boeken. Tussen 28 juli en 26 september is deze geboekt voor 52 nachten, voor een nachtprijs van tussen de 103 en 151 pond.

Dit is toch serieus geld!

Het eerste bedrag is al op de rekening gestort.

De tweede R2R is gestart op 1 augustus, dus 5 weken geleden. Deze loopt nog helemaal niet. Op zich is het niet vreemd dat er een aanlooptijd nodig is, maar het stelt wel wat teleur. Er zijn wel ‘’verzachtende omstandigheden”.

Op de eerste plaats was er een mooie boeking van 15 nachten en die is op het laatste moment geannuleerd. Op de tweede plaats is het de bedoeling dat voor deze R2R long-term boekingen plaats gaan vinden, dat neemt wat meer tijd in beslag.

Nog even geduld dus.

De derde R2R is ook op 1 augustus de lucht in gegaan. Deze is al 56 nachten, tot ver in oktober, geboekt. Voor bijna 200 pond per nacht!

Ik schrijf dit op 8 september 2021, dus we zijn een goede 6 weken geleden gestart. We hadden nooit gedacht dat er in zo ’n korte tijd, zoveel geld verdiend zou kunnen worden.

We zijn dus enorm enthousiast! Zelfs zo enthousiast dat we……

Volgende week een vierde mini-hotelletje gaan openen!

Nu ga ik weer van de zon genieten en beloof voor volgende week een extra lange blog.

Tot de volgende blog.

Lonneke

Wil je nu al meer weten? 

Mail naar setwell.uk@gmail.com of bel 0624655053

Of kijk op de informatiepagina:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.