fbpx

MIJN FIRE FORMULE ALS ROADMAP VOOR JOUW EIGEN FINANCIëLE VRIJHEID

Gratis webinar:
Mijn FIRE Formule voor financiële onafhankelijkheid

Ik was helemaal klaar met de dagelijkse sleur

Herken je dat? Elke dag doorloop je dezelfde routine: opstaan, kids naar school brengen, werken, slapen… en ga zo maar door. Zeg nou eerlijk: zo had jij jouw leven toch niet voorgesteld?! Houd je dit nog 10 jaar vol? Voor mij was het de druppel toen ik tegen een burn-out aan liep. Er moest iets veranderen. 

groetjes uit curacao
Groetjes uit curacao

Mijn FIRE formule voor financiële onafhankelijkheid

Hoe je het ook wendt of keert, de reden dat jij niet jouw beste leven leeft, heeft alles te maken met jouw financiële situatie. Je bent afhankelijk van je werk en daardoor bepaalt jouw werk jouw leven: wanneer je vrije tijd hebt, hoe lang jij je kids kan zien en hoe vaak je op vakantie gaat.

De oplossing is simpel: financiële vrijheid! De formule is echter een stuk ingewikkelder. Voor ons was het niet direct vanzelfsprekend. Ik heb veel kennis op moeten doen en fouten gemaakt. 

Mijn FIRE formule die ons heeft geholpen ons leven in Nederland achter te laten voor Curaçao deel ik nu met jullie in mijn gratis terug te kijken webinar. Ter inspiratie en roadmap om zelf aan de slag te gaan.

Mijn FIRE Formule voor financiële onafhankelijkheid

icoon inzicht

Inzicht

Ontdek hoe ik mijn financiële vrijheid heb bereikt.

icoon vrij

Mindset

Zie de switch die ik heb gemaakt met mijn mindset om mijn doelen te behalen.

icoon droomtoekomst

Praktische stappen

Welke stappen heb ik genomen om mijn droomtoekomst te behalen.

Vakantie in Malaga

Laat je inspireren en word wakker

Ik deel mijn FIRE formule met jou om je wakker te schudden zelf aan de gang te gaan met:

Eigenaresse Financieel vrije vrouw

Over Janneke

Na keer op keer tegen burn-outs aan te lopen werd het voor Janneke tijd om het roer om te gooien en de controle terug te nemen over haar eigen leven.

In 2018 kocht ze haar eerste beleggingspand van de overwaarde op haar woning en snel erop volgde een tweede. Ze nam ontslag bij het makelaarskantoor waar ze op dat moment werkzaam was en koos ervoor om te gaan voor haar dromen en financiële vrijheid te bereiken.

Ze verdiepte zich in meerdere beleggingsvormen en haar netwerk groeide exponentieel mee. Haar reis naar vrijheid en zingeving werd een ware obsessie en ze zorgde binnen 1,5 jaar dat ze haar doel bereikte om te kunnen leven van het rendement uit haar beleggingen.

Tijdens haar reis verwonderde ze zich enorm over het feit dat er zo weinig mensen nog streden voor financiële onafhankelijkheid. Ze besloot erover te bloggen op haar website Financieel Vrije Vrouw, om zodoende meer mensen over de streep te trekken.

janneke

Laat je gegevens achter om mijn FIRE formule webinar terug te kijken

Gratis liveshow - Jouw waar(den) leren verkopen met sales specialist Andy de closer

Ontdek en benut jouw kwaliteiten, vergroot jouw waarde voor anderen en leer deals te sluiten die jouw leven veranderen.

Sales kwaliteiten zijn niet alleen van groot belang als je een bedrijf hebt of voor een bedrijf werkt waar je producten of diensten moet verkopen.

Het vermogen om de behoeften van anderen te begrijpen en de waarde die jij kunt bieden met jouw talenten op waarde te schatten, is iets wat je in alle mogelijke situaties in jouw leven wilt kunnen toepassen. 

Meld je hieronder aan:

Uitleg Liveshow Kopieren

Wil je een vrijer leven en investeren in Spaans vastgoed, maar weet je niet waar te beginnen? Your Destinations begeleidt je graag als gecertificeerde vastgoedcoach in Spanje voor de lange termijn. Zij helpen je bij elke stap in het selectie-, aankoop- en verhuurproces, zodat je een veilige investering kunt doen met een maximaal rendement uit waardestijging en huurinkomsten!

Meld je hieronder aan: