fbpx

Speciaal voor de deelnemers van het Digital Nomad Summit | 23 t/m 26 mei 2022

janneke
Wil je weten wat mijn eerste stap naar FIRE is geweest?

Vul dan je naam en e-mail in en ontvang exclusief het wachtwoord voor de blog waarin ik je alles vertel over deze spannende eerste hobbel die het begin was van mijn weg naar FIRE!

bekend van:

jinek
Logo Het Financieele Dagblad
BWNL
Telegraaf
trends

Janneke heeft mij enorm geïnspireerd om financieel vrij te worden! Met haar sterke no-nonsense mindset spoort zij mensen aan om concrete stappen te zetten om binnen korte tijd passieve inkomsten te genereren door slimme beleggingen. Middels haar Instagram blijft ze mij steeds motiveren.

Zet jouw eerste stap naar financiële vrijheid

mockup training

Een videotraining als deze kost normaal gesproken al snel honderden euro’s, maar omdat Janneke het heel graag toegankelijk wil maken voor iedereen is de volledige video-training met al haar lessen en beleggingen 149 euro!
De Masterclass wordt constant aangevuld en je houdt onbeperkt toegang!

15 dagen niet-goed-geld-terug-garantie

Investeer in jezelf zonder risico. De mindset die jou gaat brengen naar financiële vrijheid!

Eigenaresse financieel vrije vrouw

Over Janneke

‘Dankzij’ een burn-out ben ik bijna op obsessieve manier bezig gegaan met het doel om vóór mijn veertigste financiële vrijheid te behalen.

Dit ging uiteraard niet zonder slag of stoot, maar dankzij een vastomlijnd doel en een brandend verlangen, is mijn doel zelfs al een stuk eerder behaald dan verwacht. Dit alles dankzij de passieve inkomsten die worden gegenereerd vanuit diverse beleggingen. Eindelijk meer tijd voor partner & kind, familie en vrienden. Daar draait het toch uiteindelijk ook om in je leven?

Met mijn platform wil ik je bewust maken van de diverse mogelijkheden om je money-mindset te veranderen en geld voor jou te laten werken in plaats van andersom.

Janneke

Janneke is een echte powervrouw die voor financiële vrijheid heeft gezorgd! Ze inspireert en leert anderen op verschillende manieren hetzelfde te kunnen doen door het houden van interviews, geven van webinars, vastgoed, forex, aandelen en meer. Aanrader!

Veelgestelde vragen

Voor iedereen die dolgraag zijn ware potentieel benut, maar niet afhankelijk willen zijn van financiën. Voor iedereen die er graag voor vecht om de ratrace te ontvluchten en willen leven op eigen voorwaarden.

Voor mensen die hier niet al hun aandacht in willen storten, slechts weinig tijd willen vrijmaken en mensen die denken dat dit even snel komt aangewaaid.

Je kunt direct starten! Je hebt onbeperkt toegang tot de online training en elk kwartaal kun je deelnemen aan een live Q&A.

1x per kwartaal kun je je opgeven voor een live Q&A. Verder krijg je alle benodigde informatie uitgelegd in videovorm.

Na het afronden van het betaalproces ontvang je een mailtje met jouw inloggegevens voor financieelvrijevrouw.nl. Je kunt gelijk inloggen en aan de slag gaan!

Door de FIRE Masterclass aan te schaffen zet je de eerste stap in jouw reis naar financiële onafhankelijkheid. Je wordt bij elke stap aan de hand meegenomen. Waar het allemaal mee begint is de juiste mindset. Dus wacht niet langer, stel niet meer uit: jouw reis kan vandaag nog beginnen.

Nee! Om te beginnen met jouw reis naar financiële onafhankelijkheid, heb je niet veel geld nodig. Sterker nog; in mijn netwerk zitten meerdere mensen die vanuit de schulden binnen 2 jaar FIRE zijn geworden. In de Masterclass wordt uitgelegd hoe je dit kan bereiken.

Zeker! Download in jouw appstore ‘Huddle’, dit is het platform van de FIRE Masterclass. Je logt in met jouw uniek verkregen inlogcodes van Financieel Vrije Vrouw en dan ben je ready-to-go in de FIRE Masterclass én actieve community!