fbpx

De website voor IEDEREEN die financieel vrij wil worden

Onderstaande is een belegging buiten AFM toezicht

bekend van:

jinek
Logo Het Financieele Dagblad
BWNL
Telegraaf
trends
icoon inzicht

Winstgevend

Profiteer mee met de groei van winstgevende bedrijven

icoon vrij

Leren

Doe kennis op uit waardebepaling, liveshows, netwerkbijeenkomsten en trainingen en de masterclass

icoon droomtoekomst

Unbanking

Help het MKB om niet in de verstrengelende schulden bij banken te raken

Jouw kans om zelf Angel of Dragon te zijn

Krijg waardebepalingen en alle kennis om met een gedegen afweging jouw investering in mooie en door jou te begrijpen bedrijven te doen. Er is een strenge selectie voorafgegaan aan deze mooie bedrijven, waar jij nu op een vroeg moment bij in kan stappen. Hoe makkelijk kan jij van een beursgenoteerd bedrijf nou echt zien of ze ethisch verantwoord ondernemen? Dus wil jij: eindelijk invloed hebben op je investering! Investeren in iets wat je ontzettend gaaf vindt om aan mee te helpen en groter te maken. Investeren in lokale economie in plaats van miljarden bedrijven.

Growth Accelerator Program
Edwin en Julia

Angels & Dragons

Angels & Dragons is een liveshow die we in samenwerking met EJ Growth Accelerators hebben opgezet. In de liveshow worden twee bedrijven gepitcht die vraag hebben naar werkkapitaal om hun al winstgevende bedrijf van een volgende impuls te voorzien. Jij hebt de mogelijkheid als Angel of als Dragon aan deze vraag te voorzien en zo met jouw verkregen aandeel met het bedrijf mee te groeien. 

Jij krijgt inzicht in de waarde van het bedrijf door:
A. Een vooraf aan jou versterkte waardebepaling van een onafhankelijk accountant of het pitchdeck van een bedrijf.
B. Een voorselectie en beoordeling van Edwin Schaafsma

Edwin heeft vanuit verschillende functies duizenden ondernemers geadviseerd en beoordeeld op hoe kredietwaardig ze waren en waar hun verbeterpunten lagen. (Bekijk hieronder ook video’s en aanvullende informatie over Edwin)

investeer in bedrijven

Voor hun grote groeicurve start

icoon money mindset2

Kansen

Ervaren van Angels & Dragons

icoon richtingen

Leer

Te doorzien wat andere ondernemers doen

icoon doel behalen

Kies

Zelf jouw ideale belegging

500 Angels & Dragons zullen onderdeel gaan worden van ons diverse netwerk. Sluit je aan en pluk de vruchten.

Je krijgt een waardebepaling, het oordeel van andere specialisten en kan aan de hand van een pitch gevolgd door je eigen Q&A, een beeld scheppen van de voorgestelde bedrijven. Roep desgewenst de hulp in van zelfgekozen specialisten en jouw mastermind-groep. Kies dan een bedrijf waar je passie voor hebt en help deze ondernemer groeien.

Banken lenen het MKB steeds minder geld. Dit terwijl ons MKB de motor van onze economie is en 70% van een baan of inkomen voorziet! Is deze wereld totaal nieuw voor je? We ontwikkelden een academy waarin jij van specialisten leert, Juridische kennis vergaard en een eigen mastermind tot je beschikking zal krijgen. Sowieso geweldig voor jouw netwerk!

vastgoed beleggen

Deze kans krijg je alleen hier

icoon online training

Gaat het bedrijf + 500%

Dan groei jij mee

icoon toegang

Bedrijven met body

Trackrecord en strategie

icoon q en a

Banken buiten spel

Liever Angels dan schulden bij banken (zie onze video's)

"Angel, een mooie toevoeging op je CV."

jacco en janneke

Schrijf je in en krijg als eerste kansen

Word net als wij Angel of Dragon

Dit is jouw kans om als eerste informatie toegestuurd te krijgen. 

 

Voorselectie van bedrijven

Alleen van bedrijven met een positieve waardebepaling van de onafhankelijke accountant (ontvang jij voor de show), ondernemers met een bewezen trackrecord of die al langer winstgevend zijn en die door de strenge voorselectie van Edwin Schaafsma komen, zullen in onze liveshows pitchen. 

Door zijn werk bij de bank en later als directeur van DAG (Dutch Assets Group) heeft Edwin duizenden ondernemers geadviseerd en beoordeeld op hoe kredietwaardig ze waren en waar verbeterpunten lagen.

Naast de onderneming, bepaalt de ondernemer zelf voor meer dan de helft het succes. Door zijn werk als coach heeft Edwin een goed inzicht in de kwaliteiten van de ondernemer.

Edwin gelooft in een Dream Team bouwen om de ondernemer heen. De juiste mensen op de juiste plek en de beste adviseurs. Ook daarom doet bij een onafhankelijke accountant bij Angels en Dragons  een waardebepaling om te kijken wat het bedrijf op dit moment exact waard is.

Edwin zelf heeft van jongs af aan een enorme passie en drive voor ondernemerschap. Zijn eigen droom was ooit zelf een bank te beginnen, wat hem uiteindelijk ook gelukt is!

Dit soort kansen zijn er normaal niet voor iedereen. Maar waarom zou jij niet ook mogen participeren en profiteren van de groei van een gezond goed doorgelicht MKB bedrijf? 

edwin growth accelerator

Edwin Schaafsma

Trackrecord

Edwin is voormalig bankier bij ABN AMRO en Fortis en heeft meerdere bedrijven opgericht in onder andere de financiële- en verzekeringssector. Zijn eerste bedrijf DAG is 2 jaar geleden verkocht. DAG is een marktleider in Nederland op het gebied van financieringsbemiddeling voor het MKB en partner van ABN AMRO en ING bank.

Tegelijkertijd heeft hij een eigen bank opgericht genaamd Factris. Factris is één van de snelst groeiende fintech bedrijven van Europa met in 2022 een omzet van van 30 miljoen per maand. In 2023 verwachten ze een half miljard omzet te halen. Factris is inmiddels gevestigd in acht landen en zal de komende jaren sterk doorgroeien door middel van overnames. De investment partner van Factris is Nationale Nederlanden Investments. 

Naast Factris is Edwin zes jaar geleden ingestapt bij Heilbron verzekeringen. Een verzekeringskantoor met grote groeiambities. Na 1 jaar werd Heilbron deels gekocht door ABN AMRO Investments, daarna zijn er vele overnames geweest en drie jaar geleden zijn ze verkocht aan Five Arrows (Rotschild).

Edwin is hiernaast investeerder in nog 16 bedrijven en is samen met zijn partner Julia in 2021 gestart met Edwin&Julia Growth Accelerators. Ze coachen ondernemers die toe zijn aan de volgende stap. Onder andere coachen ze op: het behalen van meer omzet, meer tijd voor zichzelf en meer áán hun bedrijf dan ín hun bedrijf werken. Edwin heeft een enorme passie voor groei en ondernemerschap en dat deelt hij graag met anderen!

Sinds het programma Dragons' Den fantaseer ik over het beleggen in benaderbare bedrijven. Nu kan ik deze wens niet alleen voor mijzelf, maar ook voor andere realiseren. Doe met mij mee en start als Angel of Dragon.

Laat je gegevens achter om periodiek updates te ontvangen

Schrijf je in & ontvang investeringskansen

Meer informatie van en over de liveshows zal op deze pagina worden gedeeld.
Let op: zie ook de disclaimer onder deze pagina.  

Jacco succesvol

Veelgestelde vragen

Om te kunnen investeren in bedrijven  moet je denken aan een minimaal bedrag van zo’n €5000 á €10.000. Het kost je ook tijd en geld (aan bijv advies) en bij minder haal je die kosten er wellicht niet uit.

De bedrijven die gepitcht worden, zijn beoordeeld door een onafhankelijke accountant én Edwin met al zijn ervaring en zijn door die strenge selectie gekomen. Een ander voordeel is dat je invloed hebt op je investering omdat je je bevindt bij het MKB in plaats van grote beursgenoteerde bedrijven.

Het is aan te raden om je te laten begeleiden door onafhankelijke adviseurs. Vooral bij een eerste investering, om alles te leren wat er bij komt kijken.

Lees alle info over beleggen in bedrijven